reklama
A jak by wczoraj była owu to dzisiaj jeszcze jest szansa na ciążę?
Szansa jest zawsze, dzień po nadal może "zaskoczyć",poza tym owulacja lubi płatać figle,a i te testy owu nie zawsze są miarodajne. Także ja bym nie skreślała jeszcze cyklu. Nigdy nic nie wiadomo.
E
Estta
Gość
Z tego co mi ginekolog mowila to nie.A jak by wczoraj była owu to dzisiaj jeszcze jest szansa na ciążę?
E
Estta
Gość
Mozecie polecic jakas klinike/lekarza w warszawie? Bo juz stracilam nadzieje.. ostatnio mialam monitoring i niby owulacja byla, pecherzyk pekl.. ale raczej nic z tego bo chyba na okres sie zbiera.
Stokrotenka23
Fanka BB :)
Klinika na Karowej. Oczekiwanie dość długie ale wartoMozecie polecic jakas klinike/lekarza w warszawie? Bo juz stracilam nadzieje.. ostatnio mialam monitoring i niby owulacja byla, pecherzyk pekl.. ale raczej nic z tego bo chyba na okres sie zbiera.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
kinga30
Fanka BB :)
Karotka skreslac nie skreslam test owu rano mi wyszedł jeszcze pozytywny, w międzyczasie dzialalismy, potem jeszcze były dwie równe krechy tylko musiałam na nie z 2 minuty poczekać, więc istnieje możliwość, że dzisiaj była owu. Także teraz czekam do terminu @ wtedy się okaże☺
G
goszczaca
Gość
Dębski clinic. O ile dobrze pamiętam na Sokratesa.Mozecie polecic jakas klinike/lekarza w warszawie? Bo juz stracilam nadzieje.. ostatnio mialam monitoring i niby owulacja byla, pecherzyk pekl.. ale raczej nic z tego bo chyba na okres sie zbiera.
Ja pierwsza dziś? W weekendy zawsze mały ruch na forum. Jak wam minęła sobota? U nas były wczoraj urodziny synusia- Alexa, oczywiście nie kumał,że to jego święto,ale uparłam się na torcik i był pyszny,dojadałam jeszcze o 23. A mój luby miał takie gastro wczoraj,że zupkę chińską zjadł z resztkami zapiekanki ziemniaczanej z obiadu.
U mnie,jak wspominałam, @ nadal brak, jak jutro nic się nie zmieni,to chyba zamówię testy z ebaya. To dziś 38 dc...niby mam nieregularne cykle,ale w 3 ciążę zaszłam bez problemu w 1 cyklu,a seks był tylko 2-3 razy. Z drugiej strony w tym cyklu mój P. ani razu nie skończył we mnie, ale wiem,że i bez tego da się zajść.
U mnie,jak wspominałam, @ nadal brak, jak jutro nic się nie zmieni,to chyba zamówię testy z ebaya. To dziś 38 dc...niby mam nieregularne cykle,ale w 3 ciążę zaszłam bez problemu w 1 cyklu,a seks był tylko 2-3 razy. Z drugiej strony w tym cyklu mój P. ani razu nie skończył we mnie, ale wiem,że i bez tego da się zajść.
reklama