reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Ja kiedyś robiłam testy owu,ale było to dla mnie strasznie denerwujące i w zasadzie nie pomogło nic - tylko,że ja mam od lat nieregularne cykle.:sorry2: U nas zadziałało po prostu spontaniczne bzykanie.:-) :):-) :) O drugą ciążę staraliśmy się2,5 roku i dopiero jak odpuściłam,to zaszłam.:szok: Ale za 3 razem poszło szybciutko i bez problemu..kompletnie nie rozumiem własnego organizmu,ale za leniwa i zbyt roztrzepana jestem na mierzenie tempki i wykresy na ovufriend.:-p

Dziękuję Wam za słowa otuchy. Cholernie zle to znoszę. Czuję jakby wszystko ze mnie wyparowalo;(

Trzymaj się Kochana!
Wracaj jak nabierzesz sił!
Strasznie Ci współczuje ale jak to mówią nieszczęścia nie chodzą parano tylko wilczymi stadami, oby teraz same dobre rzeczy Was spotykały [emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej!

Andzelika, przykro mi bardzo, trzymaj sie Kochana![emoji8]

Kinga, u Ciebie te testy zagadkowe sa, kreska znowu jakby ciemniejsza:)

Adiika, powiat leborski , a Ty?:)

Juz Nie pamietam co mialam jeszcze napisac, dzisiaj wrocilismy , mieszkanie ogarniete, Ostatnie pranie wywieszone, czas powoli do lozka;)

[emoji255][emoji254][emoji255][emoji254][emoji255][emoji254]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

karotka, tyle czasu bez @ i nie robić testu?!! Wow, podziwiam! Przykro mi, że straciłam bliską osobę a no i witam!

pol...żyły żyłami o niczym nie świadczą. Czek do wizyty.

asch, zdrówka dla dzieciaków!

andzelika, (*) przykro mi! Współczuję!

Ja mam pmsa, cycki bolą, dwa dni do@. Zobaczymy.

reklama
Cześć dziewczyny. Mamunia, ja mam nocnik turystyczny, świetna rzecz. Można go przerobić na nakładkę na ubikacje

Do góry