reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Ja tez kiedys przejmowalam sie krytyka jak wyjechalam z kraju w zasadzie bez znajomosci jezyka itd to przez to co tu przeszlam przestalam sie przejmowac chamskimi komentarzami,docinkami itp

reklama
Hej
Jestem z Poznania, we wtorek mam wizyte u gin zobaczymy co powie i czy szybko upora sie z infekcja zeby mozna bylo zaczac starania:-)

Hejo wszystkim. Dzisiaj byla piękna pogoda 9 godzin po za apartamentem bylismy:szok: pierwszy raz tak bylo. Na Helu zesmy pochodzili wzdłuż wybrzeża, mlody zachwycony juz 4 raz nad morzem:D w drodze powrotnej do Wladka przysnal. Obudzil sie maruda, poszlismy na obiad, wymarzoną rybkę:p syn sie klocil ze jesc nie chce kelberka przyszla zabrala jego talerz, a ten taką afere zrobil ze hej. Uspokoil sie poszlismy na plażę, pozniej spacer i wreszcie do apartamentu wrocilismy:) doslownie padam. Jak wam mija dzień?

Cześć,
Ja zrobiłam dziś test i juz nie ma kreski [emoji6] w następnym cyklu przynajmniej będę wiedzieć [emoji6]
My byliśmy u teściów. Złapał mnie dołek. Eh..
Andżelika , ciesz się chwilą! Olej okno, olej wszystko i korzystać zacznij z dobrodziejstw inwentarza.
Sport i waga bardzo dużo jeżdżę na rowerze bo mam taką pracę i dużo mam ruchów, schylania i podnoszenia. W ciążach tyłam mało bo i małe dzieci rodzilam. Teraz ważę 52 kg i mam 158 cm. Najlepiej czułam się z waga 50 kg a to dlatego, że mi szpyry jedynej ale widocznej na brzuchu widać tak nie było...a teraz jest spora i mam nerw.
Jak dlugo jesteście na forum babyboom? Ja bardzo długo byłam na pewnym forum bo ponad 10 lat i tam "rodzilam" kolejne dzieci no ale administracja sie zmieniła i całe cudowne forum się posypało. Mysmy się bardzo zaprzyjazniły i utrzymujemy kontakt i spotkamy się w realu. I zaczęłam szukać czegoś nowego i dotarlam tutaj...
Ja przy 164 mam 69 kg i najlepsza waga dla mnie to było 54 kg... ale nie mam chęci na ćwiczenia i ciągle zre.
Mało co jestem zadowolona ze swoich wyborów w życiu [emoji17]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Cześć,
Ja zrobiłam dziś test i juz nie ma kreski [emoji6] w następnym cyklu przynajmniej będę wiedzieć [emoji6]
My byliśmy u teściów. Złapał mnie dołek. Eh..

Ja przy 164 mam 69 kg i najlepsza waga dla mnie to było 54 kg... ale nie mam chęci na ćwiczenia i ciągle zre.
Mało co jestem zadowolona ze swoich wyborów w życiu [emoji17]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
A co cie tak w dołek wpedzilo?

Cześć dziewczyny. Stokrotenka co się dzieje? Mój test jeszcze pozytywny dzisiaj 16 dc

Załączniki

• 8543652_IMG_20170616_071002.jpg
    8543652_IMG_20170616_071002.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 78
Ja mam 172cm i 69 kg :/ ciężko mi się w lustrze na siebie patrzy. Ale i tak jakoś nie sprzyja to temu żeby zacząć ćwiczyć i nie żreć słodyczy. Chciałabym mieć chociaż te 60 kg i jędrne ciało a nie ten flak co wisi ;p Macie jakieś sposoby? Bo ja mam bardzo słabą silną wolę ;/
Stokrotenka trzymaj się kochana ;*

reklama
Cześć,

Chyba jedynie co można zrobić to :
MNIEJ ŻREĆ
WIECEJ RUCHU
...i bardzo silna wola...a jak nas czytam to kiepsko to widzę. U mnie to samo. Z samozaparciem lipa...buuu

Do góry