reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Andzelika dla mnie tez to jest normalne a synus na pewno bedzie sie bardzo cieszyl.Pokaz nam potem Twoje male kluseczki [emoji7] ja tez mam istny zwierzyniec w domu bo mam krolika,kota,psa i rybki.

reklama
Przedstawiam moje domowe zoo

Kocurro i krolis
photo 810 10-32-53.jpg

i piesiolek
2017-05-19_13.42.15.jpg
2017-05-19_13.39.59.jpg

Załączniki

• photo 810 10-32-53.jpg
    photo 810 10-32-53.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 345
  • 2017-05-19_13.42.15.jpg
    2017-05-19_13.42.15.jpg
    76,9 KB · Wyświetleń: 335
  • 2017-05-19_13.39.59.jpg
    2017-05-19_13.39.59.jpg
    50,1 KB · Wyświetleń: 335
Jak Cie wywala z UP to tracisz ubezpieczenie.Ale będzie miał radość jak zobaczy☺
Wiem. Przez trzy miesiace bede oplacac skladki zdrowotne chyba ze sie zmobilizuje i przejde na KRUS.
Kubuś z psiakami juz biegał caly szczesliwy kilkanascie wywrotek zaliczonych i jak to mowil nic due nie stało:D

Kinga, super kreseczki! Fajnie, ze udało sie wyskoczyc na kawkę, zazdroszcze :)

Aschlee, kocham zdjecia tego Teojego zwierzyńca [emoji7] Jak samopoczucie? Lepiej juz sie czujesz?

Andżelika, potężne psinki sobie sprawiliście zawsze podobała mi sie ta rasa i owczarki szkockie :)

Stokrotenka, a jakies badania robilas moze? U mnie podwyższona prolaktyna blokowała owulacje, wystarczyły tabletki na 2 miesiace i od razu zaszłam w ciaze.

Mnie cos bezsenność meczy, jak juz udało sie zasnąć zaraz dzieci pobudzone i tak w kółko. Dzisiaj oczy na zapałki, zamiast płynu do prania wlałam ajax do pralki, na szczescie J koszule prałam [emoji38]Ładnie pachną[emoji254][emoji254][emoji254]

Ostatnia edycja:
Leylah daj spokoj rozlozylo mnie totalnie.Boli mnie doslownie wszystko najchetniej przespalabym caly dzien.Najgorsze ze starsza corke tez rozklada.Wstala z placzem ze boli ja glowa i jej zimno dostala syrop bo miala 38.7 i spi

Kinga no kreseczki sliczne teraz tylko dzialac ;)

Leylah hahaha dobre z tymi koszulami...powiesz ze to nowy super plyn do plukania

Ale kiciak urosl od ostatniego razu jak go widzialam [emoji7] widze ze tez dzieciakow pilnuje

reklama
Ashley piękne słodziaki ! [emoji7] marzy mi się Buldog francuski [emoji7] ale bym wykochala [emoji23][emoji7][emoji9][emoji9][emoji9]

Andżelika nie rozumiem skrotu "ws" ? Wiecie co ja podpisuje to pod duphaston, że póki co nie biorę jest susza właściwie a on mi powoduje że mam miesiączkę i może wywołuje to jajeczko od razu po 1 tabletce...

Ley ja mam zlecone badania ale nie ma miejsc w mojej klinice [emoji22] i tak czekam bo mogę się stawić tylko od 1-6 dnia cyklu [emoji6] Mówiąc tabletki na 2 miesiące mówisz o clo ? Bo liczę na to ze lekarz mi je jutro da przepisze [emoji56]
Jesteś zalatana, nie wyspana. .. nie ma się co dziwić [emoji9] mój jakiś czas temu nie przeczytał jaki płyn wlewa i wlal sidolux [emoji23] rzeczy uratowane [emoji23] Kochany bo chciał mnie odciążyć. Codziennie praktycznie mi mówi ze wyglądam na zmęczona (nawet wczoraj kiedy tylko ogarnialam mieszkanie [emoji42] ).

Apropo koszul musze zaprac swojego... [emoji51][emoji51] niecierpie prac w ręku [emoji34]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Do góry