reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Stokrotenka polecam rase z czystym sumieniem.Znam w okolicy jeszcze jednego buldozka i wygladowo sa rozne bo taten czrno bialy ale charaktery identyczne.Pomijajac czas glupawki gdzie biega i rozbija sie o wszystko ogolem jest spokojny,uwielbia sie przytulac.Minusy tez maja bo....czesto maja alergie,mega duzi i mega smierdzaco pierdza,przyjedeniu wydaj dzwieki ja swinki w chlewiku po czym bardzo dumnie bekaja.No i chrapie gorzej niz moj maz ale nawet z tymi minusami kocha go strasznie i nie wyobrazam sobie juz innej rasy w domu

Wkleje Ci jeszcze kilka fotek bulinka [emoji6]
2017-05-27_17.32.34.jpg
photo 223 5-38-0.jpg
a tu ja by malusi
photo 43 14-33-16.jpg
photo 43 14-31-44.jpg

dobra starczy bo mnie wywalicie za zameczanie fotkami [emoji23]

Załączniki

• 2017-05-27_17.32.34.jpg
    2017-05-27_17.32.34.jpg
    133,4 KB · Wyświetleń: 293
  • photo 223 5-38-0.jpg
    photo 223 5-38-0.jpg
    66,6 KB · Wyświetleń: 285
  • photo 43 14-33-16.jpg
    photo 43 14-33-16.jpg
    79,5 KB · Wyświetleń: 281
  • photo 43 14-31-44.jpg
    photo 43 14-31-44.jpg
    80,7 KB · Wyświetleń: 294
reklama
Aschlee, zdrowka dla Ciebie I coreczki , oby Vivi sie Nie zaraziła[emoji20] J tez chory, dostał antybiotyk.
Kot jest boski pod tym wzgledem, bardzo towarzyski, Jak tylko uslyszy, ze ktorys placze - od razu przybiega i pociesza;)

Stokrotenka, brałam dostinex na zbicie prolaktyny, mialam bardzo wysoka po obciazeniu i dlatego nie dochodziło do owu. Powodzenia jutro Na wizycie, daj koniecznie znac :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Aschlee mój chłop dopiero za tydzień będzie to już będzie po pięknych kreskach. Cały zwierzyniec masz cudny. Życzę Wam zdrówka, oby jak najszybciej przeszło, gdzieś mi umknął post, że coś Cię bierze. Leylah ale Ci urósł kotek a taki był malutki... Stokrotenka i super teraz niech tylko zciemnieje☺

@Stokrotenka23 widocznie nie dopisałam do końca z wrażenia :) mam nadzieje, że wszystko będzie ok i zobaczysz na teście dwie piękne kreseczki :D
@Aschlee25 zdrówka życzę dla Was oby szybko przeszło:tak:

No tak byłam zalatana, że hej :) wszystko pod psiaki musiałam przygotować..myślałam że były chowane w domu a one na dworku były i nie chciały wejść do domu, stworzyliśmy z mężem gigantyczny kojec jeszcze dwie budy z tarasami zamówilsmy :D mają dopiero 8 tyg, ale już niech będzie. Więcej są na wolności jak w kojcu, ale na metraż narzekać nie mogą :D z 5 takich psów by się zmieściło.
Chcę dodać zdjęcie, ale za duże formaty robię.:sad:

My na spacerku☺ Andżelika możesz zmniejszyć zdjęcie na zmniejszacz.pl ja tak wszystkie zmniejszam bo bym żadnego nie wstawila

reklama
Po lewej Benio :D Po prawej Pusia :D nie skaleczyłam zwierząt imionami ? :p

Załączniki

• 20170611_111244.jpg
    20170611_111244.jpg
    611,9 KB · Wyświetleń: 58
Do góry