reklama
G
goszczaca
Gość
To juz po deszczu? U mnie z 27 stopni spadlo na 18 i wieje zimny wiatr i jeszcze nic nie padałoJa dzisiaj chwila relaksu za pół godziny uciekam na miasto z koleżanka na kawke☺
kinga30
Fanka BB :)
Narazie po deszczu ciepło się zrobiłoTo juz po deszczu? U mnie z 27 stopni spadlo na 18 i wieje zimny wiatr i jeszcze nic nie padało
natka90
Witaj. Ja miesiąc przed slubem wpadlam i ze wszystkiego zrezygnowalismy dla dobra młodego
Przemeczenie jest trochę, ale znośnie.
Orientuje się ile moze kosztowac TK prywatnie?
My juz raz przekladalismy właśnie tym razem musimy wytrwać, bo juz wszystko zapiete na ostatni guzik
Chciałabym moc tańczyć przy sprzataniu. Nie żebym nie probowalam, ale wtedy mój syn mi wturuje i sie uczepi kiecy i po tanczeniu.
G
goszczaca
Gość
Znam to mi na nodze zazwyczaj wisiMy juz raz przekladalismy właśnie tym razem musimy wytrwać, bo juz wszystko zapiete na ostatni guzik
Chciałabym moc tańczyć przy sprzataniu. Nie żebym nie probowalam, ale wtedy mój syn mi wturuje i sie uczepi kiecy i po tanczeniu.
natka90
Znam to mi na nodze zazwyczaj wisi
No właśnie u mnie to Samo. Nogawki się uwiesi i koniec nic nie idzie zrobic.
G
goszczaca
Gość
I jak tu żyć jak dzieciak wisi, ale coz trzeba sie przyzwyczaićNo właśnie u mnie to Samo. Nogawki się uwiesi i koniec nic nie idzie zrobic.
Ja niestety na chwile przyjemnosci nie mam czasuNo chwila przyjemności była☺ teraz już w domu, młodego położyłam spać, jeszcze Marysia
W czwartek bylam PUP i dostalam skierowanie na rozmowę, najlepsze jest to ze do sklepu w ktorym codziennie robie zakupy no i niestety stracilam status osoby bezrobotnej.
kinga30
Czasami trzeba chociaż chwilę na przyjemność znaleźć. Chociaż nie ukrywam, że wolę przyjemności z mężem np spacer☺ chociaż mąż sam czasami dba żebym miała jakaś odskocznie☺ jakiś wypad do restauracji albo na zakupy.I jak tu żyć jak dzieciak wisi, ale coz trzeba sie przyzwyczaić
Ja niestety na chwile przyjemnosci nie mam czasu
W czwartek bylam PUP i dostalam skierowanie na rozmowę, najlepsze jest to ze do sklepu w ktorym codziennie robie zakupy no i niestety stracilam status osoby bezrobotnej.
reklama