reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Witaj. Ja miesiąc przed slubem wpadlam i ze wszystkiego zrezygnowalismy:) dla dobra młodego:)

Przemeczenie jest trochę, ale znośnie.

Orientuje się ile moze kosztowac TK prywatnie?

My juz raz przekladalismy właśnie tym razem musimy wytrwać, bo juz wszystko zapiete na ostatni guzik ;)

Chciałabym moc tańczyć przy sprzataniu. Nie żebym nie probowalam, ale wtedy mój syn mi wturuje i sie uczepi kiecy i po tanczeniu.

No właśnie u mnie to Samo. Nogawki się uwiesi i koniec nic nie idzie zrobic.
I jak tu żyć:D jak dzieciak wisi, ale coz trzeba sie przyzwyczaić:D
No chwila przyjemności była☺ teraz już w domu, młodego położyłam spać, jeszcze Marysia
Ja niestety na chwile przyjemnosci nie mam czasu:)
W czwartek bylam PUP i dostalam skierowanie na rozmowę, najlepsze jest to ze do sklepu w ktorym codziennie robie zakupy no i niestety stracilam status osoby bezrobotnej.

I jak tu żyć:D jak dzieciak wisi, ale coz trzeba sie przyzwyczaić:D

Ja niestety na chwile przyjemnosci nie mam czasu:)
W czwartek bylam PUP i dostalam skierowanie na rozmowę, najlepsze jest to ze do sklepu w ktorym codziennie robie zakupy no i niestety stracilam status osoby bezrobotnej.
Czasami trzeba chociaż chwilę na przyjemność znaleźć. Chociaż nie ukrywam, że wolę przyjemności z mężem np spacer☺ chociaż mąż sam czasami dba żebym miała jakaś odskocznie☺ jakiś wypad do restauracji albo na zakupy.

reklama
Do góry