reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

I jak tu żyć:D jak dzieciak wisi, ale coz trzeba sie przyzwyczaić:D

Ja niestety na chwile przyjemnosci nie mam czasu:)
W czwartek bylam PUP i dostalam skierowanie na rozmowę, najlepsze jest to ze do sklepu w ktorym codziennie robie zakupy no i niestety stracilam status osoby bezrobotnej.
Ale podejmujesz się pracy ??

Ja bym chciała pracować na pół etatu, ale żeby mimo wszystko pensja była wyższa albo taka sama [emoji23] brakuje mi czasu mimo że dzieci nie mam.. tzn mam psiego syna [emoji6]

Oglądamy mecz [emoji110][emoji110]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
No i wygraliśmy 3:1 

Czasu nie macie? No co wy?
Jak się chodzi do pracy i ma dom, rodzinę to tak się wszystko organizuje jakoś, że musi być ogarnięty każdy element i jeszcze kapke zostaje dla siebie.

@Stokrotenka23 nie idę do pracy muszę z dzieckiem siedzieć, raczej chce siedziec dopóki nie pojdzie do przedszkola. Teraz tym bardziej nie chce iść, bo wolę pracę fizyczną. Jakos tak mam, ze jak sie zmęczę to mam satysfakcje:)
Wczoraj pisalam ze mi pies zdechl, malutka Janeczka:(
Moze jestem glupia moze i nie, zeby zapełnić pustkę koło domu, godzinę temu mąż mi kupil i dowiozl dwa szczeniaki bernardyny:D mezowi mowilam, ze za pusto jest i jest mi ciezko i mam dwa puchate szczeniaki.:D

Pieski :-D super! I to duuuze pieski. Zazdraszczam!

Nas dzieciaki męczą bardzo o psa ale jestem nieugieta. Za rok, dwa powrocę do kotów. Bardzo lubię te zwierzęta i to, że nie trzeba wyprowadzać. Na razie koszatniczki w liczbie 4 i dwa akwariumy duże wystarczą.

Masz racje. Jeśli możesz to warto być z dzieckiem w domu. To bardzo dobra inwestycja.

Cześć dziewczyny. Andżelika moja mnie tak męczy o psa, ale też jestem nieugieta. Narazie nie mamy warunków na psa. Odmowilas oferty i stracilas status bezrobotnej?

Mój test owu 11 dc

Załączniki

• 8494031_IMG_20170611_073735.jpg
    8494031_IMG_20170611_073735.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 65
Cześć dziewczyny. Andżelika moja mnie tak męczy o psa, ale też jestem nieugieta. Narazie nie mamy warunków na psa. Odmowilas oferty i stracilas status bezrobotnej?
No strace napewno we wtorek zanoszac papiery, co za rym idzue chyba ubezpieczenie.
Mlody jeszcze piesków nowych nie widzial

No i wygraliśmy 3:1 

Czasu nie macie? No co wy?
Jak się chodzi do pracy i ma dom, rodzinę to tak się wszystko organizuje jakoś, że musi być ogarnięty każdy element i jeszcze kapke zostaje dla siebie.
Wydaje mi się ze duże znaczenie ma stres w mojej pracy i kiedy mam przyjść do mieszkania coś zrobić to najczęściej kładę się spać [emoji52] a ze mam odpowiednie warunki na zajście w ciążę w tej firmie to nie chce zmieniać pracy [emoji6]

Andzelika Rozumiem. Tez taki mam zamiar kiedyś. Jednak z dzieckiem to dobrze jest posiedzieć [emoji6]
A co do psów to wg mnie to jest normalne i rozsądne. Ciężko się pogodzić z taką stratą ja dobie nawet nie chce tego wyobrażać [emoji11]

Kinga takiej kreski jeszcze u siebie nie widziałam [emoji45]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Na moje to już pozytyw bo jak robilam zdjęcie testu to było może po 2 minutach może nawet nie, od razu jak zrobilam test w każdym razie za chwilę jeszcze bardziej sciemniala. Stokrotenko to naprawdę byś musiała sprawdzić czy owu występuje

Do góry