reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Andzelika a dlaczego chcesz prywatnie? ja niesety nie orientuje sie jakie sa ceny takich badan w Pl :/ ale lekarz pownien Cie wyslac skoro masz czeste bole czy zwroty glowy...dziwie sie ze jeszcze tego nie zlecil

reklama
Andżelika niestety nie wiem... [emoji45]

Aschle koniecznie jedz dużo witaminek [emoji9] dużo zdrówka Kochana !

Kinga to u was takie kumulacje są w dwóch miesiącach [emoji7]

Wzięłam się za sprzątanie. Mój poszedł do pracy a jak on jest to nie umiem jakoś się zmobilizować do sprzątania [emoji6]

No ta Nasza Karotka gdzieś zaginęła ? [emoji20]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Andżelika niestety nie wiem... [emoji45]

Aschle koniecznie jedz dużo witaminek [emoji9] dużo zdrówka Kochana !

Kinga to u was takie kumulacje są w dwóch miesiącach [emoji7]

Wzięłam się za sprzątanie. Mój poszedł do pracy a jak on jest to nie umiem jakoś się zmobilizować do sprzątania [emoji6]

No ta Nasza Karotka gdzieś zaginęła ? [emoji20]

Moj jakjest w domu to ja siedze on robi:p a jakjestemsamaa dziecko spi tosobie wszystko robie tańcząc i spiewam:D

Moj jakjest w domu to ja siedze on robi:p a jakjestemsamaa dziecko spi tosobie wszystko robie tańcząc i spiewam:D
Ja tez jak sprzątam to tańczę [emoji23] aż się zastanawiałam dziś czy to choroba psychiczną ale widzę ze nas więcej [emoji23][emoji39]
Mój za dużo pracuje by sprzatał, przynajmniej mamy taki podział ale jak poproszę to robi swoje dania popisów które kompletnie mi nie wychodzą wiec to duży plus [emoji6]

Ja tez jak sprzątam to tańczę [emoji23] aż się zastanawiałam dziś czy to choroba psychiczną ale widzę ze nas więcej [emoji23][emoji39]
Mój za dużo pracuje by sprzatał, przynajmniej mamy taki podział ale jak poproszę to robi swoje dania popisów które kompletnie mi nie wychodzą wiec to duży plus [emoji6]

Eee to witaj w klubie:D mój też teraz ma dużo pracy ale jak patrzy na mnie to twierdzi ze jestem przemeczona i ze zrobi :D

Eee to witaj w klubie:D mój też teraz ma dużo pracy ale jak patrzy na mnie to twierdzi ze jestem przemeczona i ze zrobi :D
Mi też karze odpoczywać ale samo się nie zrobi.. tym bardziej ze nie ma ani dnia wolnego wiec nie mam serca mu nic dawać do roboty [emoji5]

reklama
Nasze Polskie przeboje disco polo [emoji23] No i lata 90. to moje przeboje również. A Ty ??

Ojjj to ja na odwrót trochę mocniejsze uderzenie:D począwszy od rapu (murzynskiego) kończąc na trance:)
No jak disco polo włączę to syn krzyczy mama dość:D nasluchal sie biedak w brzuchu:p ale i sobie fitness urządzam albo zumbe:pp

Do góry