reklama
G
goszczaca
Gość
Stwierdzil że nie potrzebaAndzelika a dlaczego chcesz prywatnie? ja niesety nie orientuje sie jakie sa ceny takich badan w Pl :/ ale lekarz pownien Cie wyslac skoro masz czeste bole czy zwroty glowy...dziwie sie ze jeszcze tego nie zlecil
Stokrotenka23
Fanka BB :)
Andżelika niestety nie wiem... [emoji45]
Aschle koniecznie jedz dużo witaminek [emoji9] dużo zdrówka Kochana !
Kinga to u was takie kumulacje są w dwóch miesiącach [emoji7]
Wzięłam się za sprzątanie. Mój poszedł do pracy a jak on jest to nie umiem jakoś się zmobilizować do sprzątania [emoji6]
No ta Nasza Karotka gdzieś zaginęła ? [emoji20]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wzięłam się za sprzątanie. Mój poszedł do pracy a jak on jest to nie umiem jakoś się zmobilizować do sprzątania [emoji6]
G
goszczaca
Gość
Moj jakjest w domu to ja siedze on robi a jakjestemsamaa dziecko spi tosobie wszystko robie tańcząc i spiewamAndżelika niestety nie wiem... [emoji45]
Stokrotenka23
Ja tez jak sprzątam to tańczę [emoji23] aż się zastanawiałam dziś czy to choroba psychiczną ale widzę ze nas więcej [emoji23][emoji39]Moj jakjest w domu to ja siedze on robi a jakjestemsamaa dziecko spi tosobie wszystko robie tańcząc i spiewam
Mój za dużo pracuje by sprzatał, przynajmniej mamy taki podział ale jak poproszę to robi swoje dania popisów które kompletnie mi nie wychodzą wiec to duży plus [emoji6]
G
goszczaca
Gość
Eee to witaj w klubie mój też teraz ma dużo pracy ale jak patrzy na mnie to twierdzi ze jestem przemeczona i ze zrobiJa tez jak sprzątam to tańczę [emoji23] aż się zastanawiałam dziś czy to choroba psychiczną ale widzę ze nas więcej [emoji23][emoji39]
Mój za dużo pracuje by sprzatał, przynajmniej mamy taki podział ale jak poproszę to robi swoje dania popisów które kompletnie mi nie wychodzą wiec to duży plus [emoji6]
Stokrotenka23
Mi też karze odpoczywać ale samo się nie zrobi.. tym bardziej ze nie ma ani dnia wolnego wiec nie mam serca mu nic dawać do roboty [emoji5]Eee to witaj w klubie mój też teraz ma dużo pracy ale jak patrzy na mnie to twierdzi ze jestem przemeczona i ze zrobi
G
goszczaca
Gość
Ja czasami korzystan z uprzejmości a jakich melodii sluchasz tańcząc?Mi też karze odpoczywać ale samo się nie zrobi.. tym bardziej ze nie ma ani dnia wolnego wiec nie mam serca mu nic dawać do roboty [emoji5]
Stokrotenka23
Nasze Polskie przeboje disco polo [emoji23] No i lata 90. to moje przeboje również. A Ty ??Ja czasami korzystan z uprzejmości a jakich melodii sluchasz tańcząc?
reklama
G
goszczaca
Gość
Ojjj to ja na odwrót trochę mocniejsze uderzenie począwszy od rapu (murzynskiego) kończąc na tranceNasze Polskie przeboje disco polo [emoji23] No i lata 90. to moje przeboje również. A Ty ??
No jak disco polo włączę to syn krzyczy mama dość nasluchal sie biedak w brzuchu ale i sobie fitness urządzam albo zumbep