reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Andzelika a dlaczego chcesz prywatnie? ja niesety nie orientuje sie jakie sa ceny takich badan w Pl :/ ale lekarz pownien Cie wyslac skoro masz czeste bole czy zwroty glowy...dziwie sie ze jeszcze tego nie zlecil

reklama
Andżelika niestety nie wiem... [emoji45]

Aschle koniecznie jedz dużo witaminek [emoji9] dużo zdrówka Kochana !

Kinga to u was takie kumulacje są w dwóch miesiącach [emoji7]

Wzięłam się za sprzątanie. Mój poszedł do pracy a jak on jest to nie umiem jakoś się zmobilizować do sprzątania [emoji6]

No ta Nasza Karotka gdzieś zaginęła ? [emoji20]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Andżelika niestety nie wiem... [emoji45]

Aschle koniecznie jedz dużo witaminek [emoji9] dużo zdrówka Kochana !

Kinga to u was takie kumulacje są w dwóch miesiącach [emoji7]

Wzięłam się za sprzątanie. Mój poszedł do pracy a jak on jest to nie umiem jakoś się zmobilizować do sprzątania [emoji6]

No ta Nasza Karotka gdzieś zaginęła ? [emoji20]

Moj jakjest w domu to ja siedze on robi:p a jakjestemsamaa dziecko spi tosobie wszystko robie tańcząc i spiewam:D

Moj jakjest w domu to ja siedze on robi:p a jakjestemsamaa dziecko spi tosobie wszystko robie tańcząc i spiewam:D
Ja tez jak sprzątam to tańczę [emoji23] aż się zastanawiałam dziś czy to choroba psychiczną ale widzę ze nas więcej [emoji23][emoji39]
Mój za dużo pracuje by sprzatał, przynajmniej mamy taki podział ale jak poproszę to robi swoje dania popisów które kompletnie mi nie wychodzą wiec to duży plus [emoji6]

Ja tez jak sprzątam to tańczę [emoji23] aż się zastanawiałam dziś czy to choroba psychiczną ale widzę ze nas więcej [emoji23][emoji39]
Mój za dużo pracuje by sprzatał, przynajmniej mamy taki podział ale jak poproszę to robi swoje dania popisów które kompletnie mi nie wychodzą wiec to duży plus [emoji6]

Eee to witaj w klubie:D mój też teraz ma dużo pracy ale jak patrzy na mnie to twierdzi ze jestem przemeczona i ze zrobi :D

Eee to witaj w klubie:D mój też teraz ma dużo pracy ale jak patrzy na mnie to twierdzi ze jestem przemeczona i ze zrobi :D
Mi też karze odpoczywać ale samo się nie zrobi.. tym bardziej ze nie ma ani dnia wolnego wiec nie mam serca mu nic dawać do roboty [emoji5]

reklama
Nasze Polskie przeboje disco polo [emoji23] No i lata 90. to moje przeboje również. A Ty ??

Ojjj to ja na odwrót trochę mocniejsze uderzenie:D począwszy od rapu (murzynskiego) kończąc na trance:)
No jak disco polo włączę to syn krzyczy mama dość:D nasluchal sie biedak w brzuchu:p ale i sobie fitness urządzam albo zumbe:pp

Do góry