Stokrotenka23
Fanka BB :)
U dziadka jest tak zaawansowany rak, że nie będą w niego ingerować żadnym zabiegiem. On już wiekowy, bo ma 84 lata. Mieszka sam, radzi sobie super, zawsze coś sobie ugotuje, kocha swoje kurki i ogródek. Na motorze jeszcze jeździ. Ale teraz jak tu żyć z taką świadomością
Syn pcha mi się na schody :/ A barierek nie chcę montować u teściów, bo już ich córka chciała, to nie pozwolili. Wolę nie decydować w ich mieszkaniu, jak sami zaproponują to ok.
Stokrotenko to na monitoring się udaj, gin dokładnie Ci powie kiedy owu i pokaże Ci jajeczko
Kinga pogoda śliczna, pochodzilismy z synem, on jak zwykle zasnął, ja też już prawie na stojąco xd Dokąd nad morze się wybieracie?
Adika taka jest prawda że lekarze nie ruszają właściwie osób starszych +60... zaleczaja jedynie. Czasem mam wrażenie żeby wpływ na konto lub program wynagrodzenia za promocję / wydawanie recept na konkretny lek są ważniejsze niż pacjent [emoji20] żeby dziadek żył i żył [emoji110][emoji110]
Monitoring chyba jest płatny. Nie stać mnie na takie badania po prostu [emoji52]
Pójdę akurat w 16dc to może zrobi od reki jak będzie miał usg [emoji12] no zobaczymy. .. powiem ze próbujemy juz od roku i nic nie pyka, że są testy owulacyjne i tez nic nie widzę a do szpitala na badania nie mogę się dostać juz rok.. [emoji52]
Pije szampana ! A co ! Za ciężki tydzień[emoji51][emoji51] i moja marna podwyżkę na koncie, która dotarła po 6 miesiącach na konto [emoji23]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka