reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Hej dziewczynki ☺ jestem nowa na tym forum postanowiłam tutaj napisac bo w końcu zdecydowałam się postarać o dziecko ☺ jesteśmy z mężem bardzo długo już po ślubie cywilnym niedługo bierzemy kościelny bardzo długo nie moglam się zdecydować na dziecko aż w końcu sie zdecydowałam ze chciałabym zajsc szybko.Zaczęliśmy się starać 3 dni przed okresem i miałam nadzieję ze się okres sie nie pojawi ale dzisiaj jednak się pojawił i czekam az się skończy. Podzielcie się ze mną jak to wyglądało u Was jak długo sie juz starajcie ?

Ines witaj.
Milo ze do nas zawitalas :) ja sie nie powinnam wypowiadac coby nie dolowacbo bo tyle o ile o pierwsza corke zajelo nam 4/5 miesiecy tak o druga walczylismy 3 lata :/
teraz jak @ przyjdzie to bedzie 5cs

Ines ja o córkę w pierwszym cyklu dwa razy bez zabezpieczenia i było synek raz ze stosunku przerywanego, który za późno został przerwany☺

Kinga30, 10, 9 i 4 lata mają nasze dzieci.

Starania o każde dziecko do tej pory postaralismy się od razu czyli myśl o dziecku, miłość i ciąża. Oby tak było i tym razem.

Bardzo się cieszę, że nie jestem tu nowa.

Aschlee25 dziękuję za odpowiedź ☺ liczę się z tym ze może to trochę potrwać każdy przypadek jest inny, jednak ja liczę ze nam się szybko uda w końcu jak sie na to zdecydowaliśmy to myślę w kółko tylko o tym emocje muszą opasc naewet się tak zgrało ze zmieniłam sposób odżywiania na zdrowszy i zaczęłam brać kwas foliowy bede informowac o postepach pozdrawiam ☺

Mamunia to już dwójkę starszych masz, fajnie☺ U mnie córka w lipcu skończy 7 lat a synek koniec kwietnia skończył 2

Tak, już duże dzieci. Samodzielne. W każdym razie udało nam się rok po roku wiec przy jednych wstawaniach w nocy i pieluchach od razu. Mały też już nie taki mały, w sierpniu kończy 4.

Ines bedziemy trzymac kciuki zeby szybciutko Wam sie udalo a potem zeby ciaza byla bezproblemowa i nuuuudna :) fajnie ze nas przybywa

reklama
Ines właśnie będziemy trzymać kciuki. Mamunia tak 4 latek to juz też nie taki mały, córka miała 4 jak zaszlam w ciążę, to już było fajnie dużo rozumiała a ciążę miałam ciężka więc dla mnie ta różnica wieku byla i zresztą jest idealna. Teraz też bym jeszcze poczekala pewnie z dwa lata, ale za dwa lata to już może mi się odechciec

Do góry