reklama
Stokrotenka23
Fanka BB :)
A moze jednak cos tam jest powtorz test
Cześć dziewczyny. Stokrotenka powtórz test może jednak. Ja to dużo objawów ciazowych mam przed @ slabo mi się robi, nawet mnie mdli i jestem wyczulona na zapachy więc tych objawów nie wiąże tylko z ciąża, ale jak u Ciebie nie występują normalnie przed @ to może być sygnał[emoji5]
Jak mi dziewczęta się okres skończył przed chwila [emoji23]Hello.
Stokrotenka powtorz tescika a my zaciskamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
G
goszczaca
Gość
Ha haJak mi dziewczęta się okres skończył przed chwila [emoji23]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
G
goszczaca
Gość
I jak Wam mija dzien?
kinga30
Haha Stikrotenka dobre☺ My dopiero przyszliśmy do domu. Wychodzilismy 9.30 ale młody o 12 mi usnal jak chodziliśmy, także wróciliśmy dopiero jak się obudzil☺ o 17 jedziemy na msze za moją babcię, miesiąc temu mi zmarła, a potem mamy gości
G
goszczaca
Gość
Boże to już miesiąc zleciał po śmierci Twojej babci? pamietam jak dzis jak pisałaś na innym wątku o tym
kinga30
Tak już miesiąc 29 kwietnia zmarła strasznie czas leciBoże to już miesiąc zleciał po śmierci Twojej babci? pamietam jak dzis jak pisałaś na innym wątku o tym
G
goszczaca
Gość
A jakos sie juz pozbieraliscie po tej stracie?Tak już miesiąc 29 kwietnia zmarła strasznie czas leci
reklama
kinga30
Tak, już teraz tak. Babcia miała ładny wiek, a już długi czas chorowała, nie chodzila była po dwóch wylewach, miała kłopoty z pamięcią więc już ostatnie parę lat to się naprawdę meczyla.A jakos sie juz pozbieraliscie po tej stracie?