reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
A moze jednak cos tam jest:) powtorz test:)

Cześć dziewczyny. Stokrotenka powtórz test może jednak. Ja to dużo objawów ciazowych mam przed @ slabo mi się robi, nawet mnie mdli i jestem wyczulona na zapachy więc tych objawów nie wiąże tylko z ciąża, ale jak u Ciebie nie występują normalnie przed @ to może być sygnał[emoji5]

Hello.

Stokrotenka powtorz tescika a my zaciskamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Jak mi dziewczęta się okres skończył przed chwila [emoji23]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Haha Stikrotenka dobre☺ My dopiero przyszliśmy do domu. Wychodzilismy 9.30 ale młody o 12 mi usnal jak chodziliśmy, także wróciliśmy dopiero jak się obudzil☺ o 17 jedziemy na msze za moją babcię, miesiąc temu mi zmarła, a potem mamy gości

Boże to już miesiąc zleciał po śmierci Twojej babci?:( pamietam jak dzis jak pisałaś na innym wątku o tym:(

reklama
Do góry