reklama
G
goszczaca
Gość
Bo najprawdopodobniej czeka mnie leczenie paznokci u rąk bedac w ciąży kosmetyczka zarazila moje paznokcie grzybica;( i widzę ze znowu cos sie kreci na nich;( leczylam je ok roku, azeby to wyleczyc muszę korzystac z antykoncepcji
Leylah
Fanka BB :)
Hej!
Witam nowe Staraczki
Aschlee, kciuki trzymam mocno
Andżelika, wspolczuje oby szybko przeszło !
Kinga, przykro mi wychodzi na to, ze razem rozpoczniemy starania
U mnie dzisiaj 3 dc, była szansa, w sumie od paru cykli jest u nas takie staranie, nie-staranie sie a jednak nie udaje sie, mysle, ze z tymi moimi dolegliwościami i chorobami tak szybko nie pojdzie
Witam nowe Staraczki
Aschlee, kciuki trzymam mocno
Andżelika, wspolczuje oby szybko przeszło !
Kinga, przykro mi wychodzi na to, ze razem rozpoczniemy starania
U mnie dzisiaj 3 dc, była szansa, w sumie od paru cykli jest u nas takie staranie, nie-staranie sie a jednak nie udaje sie, mysle, ze z tymi moimi dolegliwościami i chorobami tak szybko nie pojdzie
M.a.r.t.a_w
Zaangażowana w BB
Który to cykl starań ?
Nam się udało za pierwszym po 6 latach brania tabsow. .
Teraz 3 cykle odpuszczamy zalecenie ginki i potem znów się będziemy starać ....
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nam się udało za pierwszym po 6 latach brania tabsow. .
Teraz 3 cykle odpuszczamy zalecenie ginki i potem znów się będziemy starać ....
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kinga30
Leylah na to wygląda, że będziemy razem zaczynać☺ u nas to właściwie pierwszy cykl co tak poszliśmy na żywioł ale była taka nie wiadoma bo tak myślałam czy czasami zacwczesnie nie zadzialalismy. Teraz jak mąż będzie to nie trafi w mój cykl☺ a sierpień, wrzesień mi nie pasuje bo jak by się udało to termin by mi tak wychodzil jak nie chce czyli na Marysi pierwsze egzaminy w ED☺ Andżelika przykro mi, że musicie przerwać
G
goszczaca
Gość
My sie staraliśmy 7-8 cykli i teraz to badziewie
reklama
mamunia86
Coś o sobie. Dobrze. Mam 31 lat, mam troje dzieci i chcemy jeszcze przyjąć kolejne z mężem. Na razie troszkę musimy zaczekać ale niesamowicie jestem niecierpliwa w tym wzgledzie. Serce chce już teraz, rozum że trzeba być może 2 lata zaczekać. Zobaczymy. Czasem z mężem naginamy reguły planowania rodziny ale troche tylko. Na żywioł się nie decydujemy.