reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Bo najprawdopodobniej czeka mnie leczenie paznokci u rąk:( bedac w ciąży kosmetyczka zarazila moje paznokcie grzybica;( i widzę ze znowu cos sie kreci na nich;( leczylam je ok roku, azeby to wyleczyc muszę korzystac z antykoncepcji:(

Hej!

Witam nowe Staraczki :)

Aschlee, kciuki trzymam mocno :)

Andżelika, wspolczuje :( oby szybko przeszło !

Kinga, przykro mi :( wychodzi na to, ze razem rozpoczniemy starania:)

U mnie dzisiaj 3 dc, była szansa, w sumie od paru cykli jest u nas takie staranie, nie-staranie sie;) a jednak nie udaje sie, mysle, ze z tymi moimi dolegliwościami i chorobami tak szybko nie pojdzie :(

Który to cykl starań ?
Nam się udało za pierwszym po 6 latach brania tabsow. .
Teraz 3 cykle odpuszczamy zalecenie ginki i potem znów się będziemy starać ....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Leylah na to wygląda, że będziemy razem zaczynać☺ u nas to właściwie pierwszy cykl co tak poszliśmy na żywioł ale była taka nie wiadoma bo tak myślałam czy czasami zacwczesnie nie zadzialalismy. Teraz jak mąż będzie to nie trafi w mój cykl☺ a sierpień, wrzesień mi nie pasuje bo jak by się udało to termin by mi tak wychodzil jak nie chce czyli na Marysi pierwsze egzaminy w ED☺ Andżelika przykro mi, że musicie przerwać

reklama
Coś o sobie. Dobrze. Mam 31 lat, mam troje dzieci i chcemy jeszcze przyjąć kolejne z mężem. Na razie troszkę musimy zaczekać ale niesamowicie jestem niecierpliwa w tym wzgledzie. Serce chce już teraz, rozum że trzeba być może 2 lata zaczekać. Zobaczymy. Czasem z mężem naginamy reguły planowania rodziny ale troche tylko. Na żywioł się nie decydujemy.

Do góry