reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Kobietki prosze o obiektywna ocene.Widzicie taka okladke ksiazki bierzecie i czytacie ja czy nie?
IMG-20170601-WA0000.jpg

Załączniki

• IMG-20170601-WA0000.jpg
    IMG-20170601-WA0000.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 501
reklama
Kobietki prosze o obiektywna ocene.Widzicie taka okladke ksiazki bierzecie i czytacie ja czy nie?Zobacz załącznik 808910
Hej dziewczynki ☺ jestem nowa na tym forum postanowiłam tutaj napisac bo w końcu zdecydowałam się postarać o dziecko ☺ jesteśmy z mężem bardzo długo już po ślubie cywilnym niedługo bierzemy kościelny bardzo długo nie moglam się zdecydować na dziecko aż w końcu sie zdecydowałam ze chciałabym zajsc szybko.Zaczęliśmy się starać 3 dni przed okresem i miałam nadzieję ze się okres sie nie pojawi ale dzisiaj jednak się pojawił i czekam az się skończy. Podzielcie się ze mną jak to wyglądało u Was jak długo sie juz starajcie ?
Witaj.:) My o syna staralismy sie 5-6 cykli ;) teraz 7-8 cykli i nic i przerwa:)

Dzień dobry !
Dziewczyny ale jestem jakaś zje...ana. Kocham kawę a dziś kompletnie mi nie smakowała tak samo owsianka. ..przecież robiłam test przedwczoraj i nic nie było. . Occ ?

Dobrze ze 12 czerwca mam gina

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Dzień dobry !
Dziewczyny ale jestem jakaś zje...ana. Kocham kawę a dziś kompletnie mi nie smakowała tak samo owsianka. ..przecież robiłam test przedwczoraj i nic nie było. . Occ ?

Dobrze ze 12 czerwca mam gina

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
A moze jednak cos tam jest:) powtorz test:)

Cześć dziewczyny. Stokrotenka powtórz test może jednak. Ja to dużo objawów ciazowych mam przed @ slabo mi się robi, nawet mnie mdli i jestem wyczulona na zapachy więc tych objawów nie wiąże tylko z ciąża, ale jak u Ciebie nie występują normalnie przed @ to może być sygnał☺

Hello.

Stokrotenka powtorz tescika a my zaciskamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Do góry