reklama
Stokrotenka23
Fanka BB :)
Czytam
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
G
goszczaca
Gość
Kobietki prosze o obiektywna ocene.Widzicie taka okladke ksiazki bierzecie i czytacie ja czy nie?Zobacz załącznik 808910
Witaj. My o syna staralismy sie 5-6 cykli teraz 7-8 cykli i nic i przerwaHej dziewczynki ☺ jestem nowa na tym forum postanowiłam tutaj napisac bo w końcu zdecydowałam się postarać o dziecko ☺ jesteśmy z mężem bardzo długo już po ślubie cywilnym niedługo bierzemy kościelny bardzo długo nie moglam się zdecydować na dziecko aż w końcu sie zdecydowałam ze chciałabym zajsc szybko.Zaczęliśmy się starać 3 dni przed okresem i miałam nadzieję ze się okres sie nie pojawi ale dzisiaj jednak się pojawił i czekam az się skończy. Podzielcie się ze mną jak to wyglądało u Was jak długo sie juz starajcie ?
G
goszczaca
Gość
@Aschlee25 ja bym ją napewno przeczytała.
Stokrotenka23
Dzień dobry !
Dziewczyny ale jestem jakaś zje...ana. Kocham kawę a dziś kompletnie mi nie smakowała tak samo owsianka. ..przecież robiłam test przedwczoraj i nic nie było. . Occ ?
Dobrze ze 12 czerwca mam gina
Dziewczyny ale jestem jakaś zje...ana. Kocham kawę a dziś kompletnie mi nie smakowała tak samo owsianka. ..przecież robiłam test przedwczoraj i nic nie było. . Occ ?
G
goszczaca
Gość
A moze jednak cos tam jest powtorz testDzień dobry !
kinga30
Cześć dziewczyny. Stokrotenka powtórz test może jednak. Ja to dużo objawów ciazowych mam przed @ slabo mi się robi, nawet mnie mdli i jestem wyczulona na zapachy więc tych objawów nie wiąże tylko z ciąża, ale jak u Ciebie nie występują normalnie przed @ to może być sygnał☺
reklama