reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Witajcie :)
Stokrotenka ślicznie dziękuję za rady odnośnie smarowania skóry,w sumie używam tylko balsamów typu Nivea,a i to dopiero,jak sobie przypomnę i mi się chce. [emoji14]
Co do tabelki,super,że jesteście za. :) W sumie chętnie się tym zajmę, oficjalnie od jutra dopiero,bo dzisiaj mam tyle na głowie,że aż dziwne,że znalazłam czas,żeby usiąść na chwilę przed kompem.:no: Do tego zachciało mi się dzisiaj sprzątania mieszkania, zmieniania pościeli itp., młodego muszę jeszcze uśpić,bo niedawno do domu wróciliśmy i jest marudny,bo bez drzemki jeszcze, obiad muszę na dziś rozmrozić...no masakrę dzisiaj mam,naprawdę.:szok:
Ja osobiście polecam olejki albo olej kokosowy ;) świetnie ze się zajmiesz tabelka [emoji7]
Wczoraj testowalam bo nudności miałam straszne ale nic.. null. Byłby dobry prezent na dzień dziecka, ale no nic..

Cześć Marta [emoji5] dobrze ze jesteś z nami [emoji5] przykro mi, ale może jeden Aniołek będzie czuwać nad Twoim dzidziusiem który niedługo zawita [emoji9]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Cześć dziewczyny. A mi na Dzień dziecka małpa przylazla☺ czyli lutowego dzidziusia nie będzie, teraz dwa cykle mi odpadna a na sierpień i wrzesień odpuszczam więc próba dopiero na jesień następna, chyba, że sie jakaś wpadka przydarzy☺

Kinga :( szkoda no ale moze uda sie jak podejmiecie kolejna probe.Glowka do gory.Do mnie pewno tez zawita jak zazwyczaj zredzta :/

A wogole to dzien doberek

Wszystkim dzieciaczkom i tym mniejszym i tym wiekszym
dzie_dziecka.jpg

Załączniki

• dzie_dziecka.jpg
    dzie_dziecka.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 348
Aschlee teraz się trochę kiepsko wstrzelilismy ale przynajmniej mój cykl mnie nie zawiódł bo jest wszystko co do dnia tak jak powinno być, no i testy owu po raz 3 się sprawdziły, była w 72 godziny po pozytywnym teście. A za Ciebie to wiesz, że mocno trzymam kciuki, żeby ta małpa do Ciebie nie przyszła. A Ty też jakoś teraz miałaś mieć? Dobrze pamiętam?

Andzelika no co ty, gdzie tam nędzny, pięknie słońce świeci☺. Dzieciaki zachwycone z prezentów☺ od rana biegają uśmiechnięte☺

reklama
Do góry