reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
No to faktycznie u Ciebie ciężej trafić, ale nie możemy tracić nadziei [emoji4]
Teraz np przyjedzie bede miala 17dc a cykl mam 28-30 dni test owu wyszedł mi pozytywny 12 dnia wiec podejrzewam owu 15 dc i ten cykl będzie trwal 29 dni. 17 dzień już nie pasuje. W następnym wróci pewnie 16 dc no to teoretycznie szansa jakas jest

Teraz np przyjedzie bede miala 17dc a cykl mam 28-30 dni test owu wyszedł mi pozytywny 12 dnia wiec podejrzewam owu 15 dc i ten cykl będzie trwal 29 dni. 17 dzień już nie pasuje. W następnym wróci pewnie 16 dc no to teoretycznie szansa jakas jest
To trzeba moocno wierzyc, ze w przyszłym będzie ta szansa i sie uda. Ja jetem ciekawa jak u mnie wyjda te tety owu. Nigdy nie testowalam jeszCze. Od dwoch lat non stop cykle miałam 30-31 dni, az nagle teraz 8 dni spoznil sie okres... juz myslalam, ze sie udalo. Nie wiem jak teraz trafi owulacja w tym cyklu, pewnie przez to spoznienie wszystko sie poprzestawiało...

To trzeba moocno wierzyc, ze w przyszłym będzie ta szansa i sie uda. Ja jetem ciekawa jak u mnie wyjda te tety owu. Nigdy nie testowalam jeszCze. Od dwoch lat non stop cykle miałam 30-31 dni, az nagle teraz 8 dni spoznil sie okres... juz myslalam, ze sie udalo. Nie wiem jak teraz trafi owulacja w tym cyklu, pewnie przez to spoznienie wszystko sie poprzestawiało...
Ja też przedtem nie testowalam, teraz sobie sprawdzam i już 3 czy 4 cykl wszystko mi się zgadza

Aga no witaj skarbie :-D cieszę się że jesteś z nami!

Wiek dzieci pomiedzy moimi najstarszymi jest 1,5 roku roznicy a między najmłodszym 5 i 6 lat. Teraz będzie zdecydowanie więcej bo az ponad 10 lat i 9 a najmlodsze 5 albo i lepiej.
Miedzy mną a rodzeństwem jest 9 i 8 lat różnicy.
Dagaa dobrze zrobiłaś, trzeba oddychnąc troche.

Ja kończę prace lada chwila i lece do domciu do moich ukochanych. Wczoraj pierwsza noc w nowej sypialni. Super sprawa.

Pozdrawoam

Aga no witaj skarbie :-D cieszę się że jesteś z nami!

Wiek dzieci pomiedzy moimi najstarszymi jest 1,5 roku roznicy a między najmłodszym 5 i 6 lat. Teraz będzie zdecydowanie więcej bo az ponad 10 lat i 9 a najmlodsze 5 albo i lepiej.
Miedzy mną a rodzeństwem jest 9 i 8 lat różnicy.
Dagaa dobrze zrobiłaś, trzeba oddychnąc troche.

Ja kończę prace lada chwila i lece do domciu do moich ukochanych. Wczoraj pierwsza noc w nowej sypialni. Super sprawa.

Pozdrawoam

Super masz tez już bym już chciała spać w swojej sypialni☺

Mój dzisiejszy test☺14dc

Załączniki

• 8531608_IMG_20170614_145145.jpg
    8531608_IMG_20170614_145145.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Kinga, to znaczy myśmy mieli z mężem fajne gniazdko ale myśmy długo spali wspólnie z dziećmi. Postanowiliśmy najmłodsze nasze dziecię już w osobiste łóżko dorosłe wyposażyć a my calkiem na nowo sypialnie zrobiliśmy. Przerobilismy. Łóżko po 3 dzieciach zużyte. Jednak a tu sik uciekł a to wirusowa i rzyganko a to się ulało itp jak to przy dzieciach. Najbardziej ucierpiały materace od nauki samodzielnego sikania i odpampersiania w nocy.

Do góry