reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
No to faktycznie u Ciebie ciężej trafić, ale nie możemy tracić nadziei [emoji4]
Teraz np przyjedzie bede miala 17dc a cykl mam 28-30 dni test owu wyszedł mi pozytywny 12 dnia wiec podejrzewam owu 15 dc i ten cykl będzie trwal 29 dni. 17 dzień już nie pasuje. W następnym wróci pewnie 16 dc no to teoretycznie szansa jakas jest

Teraz np przyjedzie bede miala 17dc a cykl mam 28-30 dni test owu wyszedł mi pozytywny 12 dnia wiec podejrzewam owu 15 dc i ten cykl będzie trwal 29 dni. 17 dzień już nie pasuje. W następnym wróci pewnie 16 dc no to teoretycznie szansa jakas jest
To trzeba moocno wierzyc, ze w przyszłym będzie ta szansa i sie uda. Ja jetem ciekawa jak u mnie wyjda te tety owu. Nigdy nie testowalam jeszCze. Od dwoch lat non stop cykle miałam 30-31 dni, az nagle teraz 8 dni spoznil sie okres... juz myslalam, ze sie udalo. Nie wiem jak teraz trafi owulacja w tym cyklu, pewnie przez to spoznienie wszystko sie poprzestawiało...

To trzeba moocno wierzyc, ze w przyszłym będzie ta szansa i sie uda. Ja jetem ciekawa jak u mnie wyjda te tety owu. Nigdy nie testowalam jeszCze. Od dwoch lat non stop cykle miałam 30-31 dni, az nagle teraz 8 dni spoznil sie okres... juz myslalam, ze sie udalo. Nie wiem jak teraz trafi owulacja w tym cyklu, pewnie przez to spoznienie wszystko sie poprzestawiało...
Ja też przedtem nie testowalam, teraz sobie sprawdzam i już 3 czy 4 cykl wszystko mi się zgadza

Aga no witaj skarbie :-D cieszę się że jesteś z nami!

Wiek dzieci pomiedzy moimi najstarszymi jest 1,5 roku roznicy a między najmłodszym 5 i 6 lat. Teraz będzie zdecydowanie więcej bo az ponad 10 lat i 9 a najmlodsze 5 albo i lepiej.
Miedzy mną a rodzeństwem jest 9 i 8 lat różnicy.
Dagaa dobrze zrobiłaś, trzeba oddychnąc troche.

Ja kończę prace lada chwila i lece do domciu do moich ukochanych. Wczoraj pierwsza noc w nowej sypialni. Super sprawa.

Pozdrawoam

Aga no witaj skarbie :-D cieszę się że jesteś z nami!

Wiek dzieci pomiedzy moimi najstarszymi jest 1,5 roku roznicy a między najmłodszym 5 i 6 lat. Teraz będzie zdecydowanie więcej bo az ponad 10 lat i 9 a najmlodsze 5 albo i lepiej.
Miedzy mną a rodzeństwem jest 9 i 8 lat różnicy.
Dagaa dobrze zrobiłaś, trzeba oddychnąc troche.

Ja kończę prace lada chwila i lece do domciu do moich ukochanych. Wczoraj pierwsza noc w nowej sypialni. Super sprawa.

Pozdrawoam

Super masz tez już bym już chciała spać w swojej sypialni☺

Mój dzisiejszy test☺14dc

Załączniki

• 8531608_IMG_20170614_145145.jpg
    8531608_IMG_20170614_145145.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Kinga, to znaczy myśmy mieli z mężem fajne gniazdko ale myśmy długo spali wspólnie z dziećmi. Postanowiliśmy najmłodsze nasze dziecię już w osobiste łóżko dorosłe wyposażyć a my calkiem na nowo sypialnie zrobiliśmy. Przerobilismy. Łóżko po 3 dzieciach zużyte. Jednak a tu sik uciekł a to wirusowa i rzyganko a to się ulało itp jak to przy dzieciach. Najbardziej ucierpiały materace od nauki samodzielnego sikania i odpampersiania w nocy.

Do góry