reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Cześć dziewczyny, mam nadzieje ze zawitam u was dłużej, bardzo bym chciała w przyszłym roku zostać mamą. Mam nadzieje ze uda nam się szybko zajść w ciąże i cieszyć się dzidziusiem :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Jak nam sie uda i drugie bedzie lataloi zabieralo zabawki to moze w koncu zacznie sprzatac swoje zabawki:)a jak bys chciala jechac w gory to gdzie?
To w sumie jest chyba taki naturalne, ja pamietam jak sie urodzil moj brat. Mialam wtedy 6 lat i chcac nie chcac musialam sie soba bardziej zajac ;)

Andżelika Tatry, bo jeszcze mamy plan o Słowację zachaczyc☺ Dagaa chyba tak tym bardziej, że Kacper był bardzo wymagającym niemowlakiem, ale biorąc pod uwagę, że moja córka wcześniej nie chciała rodzeństwa zareagowała super na brata☺ Aga witaj, powiedz nam coś o sobie☺

Cześć dziewczyny, mam nadzieje ze zawitam u was dłużej, bardzo bym chciała w przyszłym roku zostać mamą. Mam nadzieje ze uda nam się szybko zajść w ciąże i cieszyć się dzidziusiem :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hej. Witaj w naszym gronie:) napisz coś o sobie :D
To w sumie jest chyba taki naturalne, ja pamietam jak sie urodzil moj brat. Mialam wtedy 6 lat i chcac nie chcac musialam sie soba bardziej zajac ;)
ja mam brata prawie o 11 lat młodszego :D i musiałam się nim zajmować :(

Moja cały czas pyta, czy jak będziemy mieć "nowego dzidziusia" to dalej będziemy ją kochać... niby oficjalnie nie wie, ze chcemy jej zafundować rodzeństwo, ale chyba czuje, że coś jest na rzeczy :D

Andżelika Tatry, bo jeszcze mamy plan o Słowację zachaczyc☺ Dagaa chyba tak tym bardziej, że Kacper był bardzo wymagającym niemowlakiem, ale biorąc pod uwagę, że moja córka wcześniej nie chciała rodzeństwa zareagowała super na brata☺ Aga witaj, powiedz nam coś o sobie☺
Aha. Ja bym też wcześniej pojechała, ale ciąża trochę zmieniła naszą podróż po ślubną, a ponoć tam jest pięknie :D

Moja cały czas pyta, czy jak będziemy mieć "nowego dzidziusia" to dalej będziemy ją kochać... niby oficjalnie nie wie, ze chcemy jej zafundować rodzeństwo, ale chyba czuje, że coś jest na rzeczy :D
No mojej siostry ciotecznej syn, do 9 lat był jedynakiem. Naleciało ich na drugie, a młody któregoś wieczora (ma swój pokój) krzyknął aaaa...ciszej tam, dajcie spać :D i to był szczęśliwy cykl :D

reklama
U mnie pomiędzy siostrą a mna jest 10 lat, pomiędzy bratem a mężem też jest 10 lat tylko My młodsi☺ pomiędzy moimi dzieciakami jest 5 lat rocznikowo a dokładnie 4,9☺

Do góry