reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
To w sumie jest chyba taki naturalne, ja pamietam jak sie urodzil moj brat. Mialam wtedy 6 lat i chcac nie chcac musialam sie soba bardziej zajacJak nam sie uda i drugie bedzie lataloi zabieralo zabawki to moze w koncu zacznie sprzatac swoje zabawkia jak bys chciala jechac w gory to gdzie?
Dagaa11
Hej AgaCześć dziewczyny, mam nadzieje ze zawitam u was dłużej, bardzo bym chciała w przyszłym roku zostać mamą. Mam nadzieje ze uda nam się szybko zajść w ciąże i cieszyć się dzidziusiem
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
kinga30
Andżelika Tatry, bo jeszcze mamy plan o Słowację zachaczyc☺ Dagaa chyba tak tym bardziej, że Kacper był bardzo wymagającym niemowlakiem, ale biorąc pod uwagę, że moja córka wcześniej nie chciała rodzeństwa zareagowała super na brata☺ Aga witaj, powiedz nam coś o sobie☺
G
goszczaca
Gość
Hej. Witaj w naszym gronie napisz coś o sobieCześć dziewczyny, mam nadzieje ze zawitam u was dłużej, bardzo bym chciała w przyszłym roku zostać mamą. Mam nadzieje ze uda nam się szybko zajść w ciąże i cieszyć się dzidziusiem
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
ja mam brata prawie o 11 lat młodszego i musiałam się nim zajmowaćTo w sumie jest chyba taki naturalne, ja pamietam jak sie urodzil moj brat. Mialam wtedy 6 lat i chcac nie chcac musialam sie soba bardziej zajac
G
goszczaca
Gość
Aha. Ja bym też wcześniej pojechała, ale ciąża trochę zmieniła naszą podróż po ślubną, a ponoć tam jest pięknieAndżelika Tatry, bo jeszcze mamy plan o Słowację zachaczyc☺ Dagaa chyba tak tym bardziej, że Kacper był bardzo wymagającym niemowlakiem, ale biorąc pod uwagę, że moja córka wcześniej nie chciała rodzeństwa zareagowała super na brata☺ Aga witaj, powiedz nam coś o sobie☺
Dagaa11
ja mam brata prawie o 11 lat młodszego i musiałam się nim zajmować
No spora różnica wieku. U nas w sumie jak się udac w tym roku zajść w ciąże, to tež będzie już 8 lat różnicy
G
goszczaca
Gość
No mojej siostry ciotecznej syn, do 9 lat był jedynakiem. Naleciało ich na drugie, a młody któregoś wieczora (ma swój pokój) krzyknął aaaa...ciszej tam, dajcie spać i to był szczęśliwy cyklMoja cały czas pyta, czy jak będziemy mieć "nowego dzidziusia" to dalej będziemy ją kochać... niby oficjalnie nie wie, ze chcemy jej zafundować rodzeństwo, ale chyba czuje, że coś jest na rzeczy
reklama