reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Kinga, to znaczy myśmy mieli z mężem fajne gniazdko ale myśmy długo spali wspólnie z dziećmi. Postanowiliśmy najmłodsze nasze dziecię już w osobiste łóżko dorosłe wyposażyć a my calkiem na nowo sypialnie zrobiliśmy. Przerobilismy. Łóżko po 3 dzieciach zużyte. Jednak a tu sik uciekł a to wirusowa i rzyganko a to się ulało itp jak to przy dzieciach. Najbardziej ucierpiały materace od nauki samodzielnego sikania i odpampersiania w nocy.
No tak M
Kinga, to znaczy myśmy mieli z mężem fajne gniazdko ale myśmy długo spali wspólnie z dziećmi. Postanowiliśmy najmłodsze nasze dziecię już w osobiste łóżko dorosłe wyposażyć a my calkiem na nowo sypialnie zrobiliśmy. Przerobilismy. Łóżko po 3 dzieciach zużyte. Jednak a tu sik uciekł a to wirusowa i rzyganko a to się ulało itp jak to przy dzieciach. Najbardziej ucierpiały materace od nauki samodzielnego sikania i odpampersiania w nocy.
No tak, My też z Kacprem spaliśmy na swoim, bo Marysia jak skończyła 4 latka to poszła do siebie. Teraz u rodziców nie mamy wyboru dzieciaki w swoich łóżkach ale w jednym pokoju i czekamy kiedy bedziemy mogli zacząć urządzać swoje☺

reklama
No tak M
No tak, My też z Kacprem spaliśmy na swoim, bo Marysia jak skończyła 4 latka to poszła do siebie. Teraz u rodziców nie mamy wyboru dzieciaki w swoich łóżkach ale w jednym pokoju i czekamy kiedy bedziemy mogli zacząć urządzać swoje☺

Moja cały czas pyta, czy jak będziemy mieć "nowego dzidziusia" to dalej będziemy ją kochać... niby oficjalnie nie wie, ze chcemy jej zafundować rodzeństwo, ale chyba czuje, że coś jest na rzeczy :D
Cześć !

Dzieci są inteligentne. Ze swoich obserwacji może wywnioskować ze np rozmawiasz w temacie dziecięcym itp [emoji6]
No mojej siostry ciotecznej syn, do 9 lat był jedynakiem. Naleciało ich na drugie, a młody któregoś wieczora (ma swój pokój) krzyknął aaaa...ciszej tam, dajcie spać :D i to był szczęśliwy cykl :D
Ha ha [emoji23]
Syn mi nie daje nic przygotowac:( nawet poprasowac nic nie moge, walizka sie rozpadła tragedia. Wszystkiego mi się odechciewa.
Mała przesyłam uściski [emoji9][emoji9]
Leylah robilam, jeszcze jest druga kreska wyrazna, ale na pewno do 17 trzymać nie będzie bo to chyba niemożliwe[emoji5]
Ale i tak ładnie. Ja wracam i tez zrobię ! [emoji39]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Cześć !

Dzieci są inteligentne. Ze swoich obserwacji może wywnioskować ze np rozmawiasz w temacie dziecięcym itp [emoji6]

Ha ha [emoji23]

Mała przesyłam uściski [emoji9][emoji9]

Ale i tak ładnie. Ja wracam i tez zrobię ! [emoji39]

Stokrotenka rób i dawaj foto☺ jutro też zrobię☺

Mój. Najwyrazniejsza [emoji6]
5 dzień
a7b0f481c1296c5fb194b28756a7e6c8.jpg

Z mężem się scielismy i w podróż ruszyliśmy i jesteśmy w Chłapowie:/ apartament kiepski, w sypialni okna nie ma:/ no zesz ze ja tego nie dopatrzylam

reklama
Andżelika u nas też zawsze kłótnia przed jakimś większym wyjazdem, ale pozniej zawsze i jak jest fajnie ;) ja wlasnie wrocilam z biegania, pierwszy raz po miesięcznej przerwie i umieram :)

Do góry