G
goszczaca
Gość
No u nas brat jest przypadkowo moja mama miała 35 lat między mną a siostrą jest 2 lata i 3 m różnicy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Syn mi nie daje nic przygotowac nawet poprasowac nic nie moge, walizka sie rozpadła tragedia. Wszystkiego mi się odechciewa.Hej Dziewczyny
Aga, witaj![emoji255]
Andzelika, widze u Was spontan dawaj nad morze, słońce ładnie swieci[emoji3]
My jutro jedziemy Na wieś, jakies 100 km od nas. Starszakowi wystarczy rzucic hasło: "jedziemy do dziadków " i zaraz gotowy [emoji3] ogolnie bardzo lubi odkurzac, myc naczynia, scierac kurze. Trzeba wykorzystywac ten potencjal, póki jeszcze checi sa [emoji6]
Kinga, tescik dzisiaj robiłas?
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
A dlaczego najlepszy??Andżelika i jak jesteś w drodze?[emoji5] właśnie policzylam, że najlepszy cykl będę miała koniec września, początek października
Bo mój mąż ma pracę wyjazdowa i w tym cyklu dopiero trafi tak, że by mogło coś z tego wyjśćA dlaczego najlepszy??
Ahh rozumiemBo mój mąż ma pracę wyjazdowa i w tym cyklu dopiero trafi tak, że by mogło coś z tego wyjść
W pozostałe jak mi się cykl przesunie to już nic z tegoAhh rozumiem
U mnie w tym cyklu chyba też nic nie wyjdzie, bo akurat wtedy mojemu trafią nocne zmiany..W pozostałe jak mi się cykl przesunie to już nic z tego