reklama
kinga30
Fanka BB :)
No właśnie u mnie też bproblem z opieką a chciałbym zgubić z 5 kg. Po ostatniej ciąży doszłam do wagi 65 kg dopiero po 4 latachKinga właśnie dlatego tylko bieganie u mnie wchodzi w grę, bo moge wyjsc kiedy mam młodą z kim zostawić, a zumba czy inne zajęcia są o ustalonych porach i to zawsze większy problem zorganizować opiekę akurat o danej godzinie
Dagaa11
Ja po ciąży szybko schudłam, ale później przez pewien czas nie pracowałam i niestety za dużo podjadałam i skończyło się lekką nadwagą a próbowałaś samej diety? Ja w zeszłym roku w październiku zaczęłam dietę, też miałam zrzucić 5 kg, ale jakoś tak poszło w sumie 13
mamunia86
Andżelika , ciesz się chwilą! Olej okno, olej wszystko i korzystać zacznij z dobrodziejstw inwentarza.
Sport i waga bardzo dużo jeżdżę na rowerze bo mam taką pracę i dużo mam ruchów, schylania i podnoszenia. W ciążach tyłam mało bo i małe dzieci rodzilam. Teraz ważę 52 kg i mam 158 cm. Najlepiej czułam się z waga 50 kg a to dlatego, że mi szpyry jedynej ale widocznej na brzuchu widać tak nie było...a teraz jest spora i mam nerw.
Jak dlugo jesteście na forum babyboom? Ja bardzo długo byłam na pewnym forum bo ponad 10 lat i tam "rodzilam" kolejne dzieci no ale administracja sie zmieniła i całe cudowne forum się posypało. Mysmy się bardzo zaprzyjazniły i utrzymujemy kontakt i spotkamy się w realu. I zaczęłam szukać czegoś nowego i dotarlam tutaj...
Sport i waga bardzo dużo jeżdżę na rowerze bo mam taką pracę i dużo mam ruchów, schylania i podnoszenia. W ciążach tyłam mało bo i małe dzieci rodzilam. Teraz ważę 52 kg i mam 158 cm. Najlepiej czułam się z waga 50 kg a to dlatego, że mi szpyry jedynej ale widocznej na brzuchu widać tak nie było...a teraz jest spora i mam nerw.
Jak dlugo jesteście na forum babyboom? Ja bardzo długo byłam na pewnym forum bo ponad 10 lat i tam "rodzilam" kolejne dzieci no ale administracja sie zmieniła i całe cudowne forum się posypało. Mysmy się bardzo zaprzyjazniły i utrzymujemy kontakt i spotkamy się w realu. I zaczęłam szukać czegoś nowego i dotarlam tutaj...
Ostatnia edycja:
Dagaa11
Ja 162 i aktualnie 58 kg, ale niestety baaardzo muszę siè pilnować z wagą, bo mam ogromne predyspozycje do tycia w ciąży przytyłam 17 kg, ale wpierdzielałam o 3 w nocy Grześki w ukryciu ciekawe jal będzie teraz, jak uda się zajść w ciążeKinga, ciesz się chwilą! Olej okno, olej wszystko i korzystać zacznij z dobrodziejstw inwentarza.
Ja jestem na forum od...wczoraj ale bardzo mi tu dobrze. Po nieudanym cyklu potrzebowałam jakiegoś wsparcia, odskoczni i czuję, że to dobre miejsce
mamunia86
Ja ci powiem, że po 30 ( jak to brzmi ) chyba wiecej mi w boczki idzie...a zre tak samo czyli mega dużo bo lubie bardzo. Nie pije i nie pale, nie przepuszczam kasy na zdrapki czy torebki ale ciacha i dobrego jedzenia nie odmowie i w ciąży też.
Za to teraz chyba trzeba będzie zacisnąć pasa.
Ja jestem tu od 2 tygodni.
Za to teraz chyba trzeba będzie zacisnąć pasa.
Ja jestem tu od 2 tygodni.
G
goszczaca
Gość
Zumba świetna sprawa chodzilam tanczylam podlapalam teraz jakmam wolna chwile zalaczam muzyke itanczew domu, w ogrodku gdzie sie daDagaa ja biegać nie mogę, ale chętnie bym się na jakąś zumbe zapisała tylko chyba muszę poczekać aż dzieciaki podrosna☺
Ja mam 165/57. Przed ciaza wazylam 48 kg a w ciazy przybylo mi ok 26 jakdobrze pamiętam.Ja 162 i aktualnie 58 kg, ale niestety baaardzo muszę siè pilnować z wagą, bo mam ogromne predyspozycje do tycia w ciąży przytyłam 17 kg, ale wpierdzielałam o 3 w nocy Grześki w ukryciu ciekawe jal będzie teraz, jak uda się zajść w ciąże
Ja jestem na forum od...wczoraj ale bardzo mi tu dobrze. Po nieudanym cyklu potrzebowałam jakiegoś wsparcia, odskoczni i czuję, że to dobre miejsce
No ja tutaj siedzę prawie 3 lata dopiero no niestety nie ma na tym forum nikogo z moich okolic:/Kinga, ciesz się chwilą! Olej okno, olej wszystko i korzystać zacznij z dobrodziejstw inwentarza.
reklama