reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Agga musisz dosc gleboko wsadzic palucha, taka prawda. Chociaz wiecie co najlepiej pomaga? Seks dla przyjemnosci bez myslenia kiedy. Kurde teorie znam, ale jak sie dostosowac

reklama
Mnie w ciazy w ogole piersi nie bolaly w zasadzie nic mi niebylo. Z 2 razy wymiotowalam ale to wszystko. Licze na powtorke

Tego Ci życzę ;)
I mam nadzieję, że jak już zaczniemy się starać i nam się uda to tym razem trochę mnie to wszystko oszczędzi. Szczerze to nie pamiętam, żebym kuedyś jeszcze czuła się tak paskudnie jak przez tamte 5-6 tygodni.

Mnie w ciazy w ogole piersi nie bolaly w zasadzie nic mi niebylo. Z 2 razy wymiotowalam ale to wszystko. Licze na powtorke
Kochana, normalnie jak czytam co napisałaś to nadzieja u mnie wzrasta. :D Jutro powinnam dostać okres, ale piersi też w ogóle nie bolą. Tyle, że brzuch ciągnie. No i te nudności. Ale stawiam na @ tak czy siak. ;)

Agga musisz dosc gleboko wsadzic palucha, taka prawda. Chociaz wiecie co najlepiej pomaga? Seks dla przyjemnosci bez myslenia kiedy. Kurde teorie znam, ale jak sie dostosowac
Ja ostatnio miewam seks dla przyjemnosci akurat tylko w dni nieplodne. Nakrecam sie jak jakis fuhrer. W dni plodne zeby sie wyluzowac potrzebuje odrobiny whisky i jakiegos wyjaktowo glupiego filmu.
Palucha jak pcham to mnie boli. To normalne? Dlatego staram sie byc bardzo dekikatna przy tych inspekcjach i moze dlatego nie widze roznicy w otwartosci.

W tej aptece jest naprawdę tanio ;) kupiłam ostatnio u siebie inofem 60 saszetek za 104 zł (wiedziałam, że to dużo, bo patrzyłam ile kosztuje w necie, ale nie miałam wyboru, bo nigdzie tego nie mogłam dostać, a musiałam zacząć brać i nie zamówiłam wcześniej), a tam kosztuje 56 zł...

U mnie w obydwu ciążach w zasadzie tak samo. Miewałam mdłości, ale w sumie nie większe niż np. ostatnio przed @, czyli znośne. Piersi czułam, były wrażliwsze na dotyk, ale bólem bym tego nie nazwała. W pierwszej ciąży pracowałam do końca w super formie. Brzuszek klasycznie ciążowy wyskoczył mi dopiero pod koniec 7 miesiąca. Zapinkalałam jak mały samochodzik i bardzo mi z tym dobrze było. W drugiej, rok potem, wiadomo, już było gorzej i ostatnie miesiące faktycznie na L4 musiałam spędzić, bo ledwo chodziłam ;).

Migdalove trzymam kciuki żeby @ nie przyszła przez najbliższe 8 miechów :D.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w obydwu ciążach w zasadzie tak samo. Miewałam mdłości, ale w sumie nie większe niż np. ostatnio przed @, czyli znośne. Piersi czułam, były wrażliwsze na dotyk, ale bólem bym tego nie nazwała. W pierwszej ciąży pracowałam do końca w super formie. Brzuszek klasycznie ciążowy wyskoczył mi dopiero pod koniec 7 miesiąca. Zapinkalałam jak mały samochodzik i bardzo mi z tym dobrze było. W drugiej, rok potem, wiadomo, już było gorzej i ostatnie miesiące faktycznie na L4 musiałam spędzić, bo ledwo chodziłam ;).

Oj oby. :) Jadę za chwilę po ten sok pomidorowy bo umre bez niego. :D

reklama

Mi brzuszek zaczal dosc szybko rosnac bo kolo 4 miesiaca, ale jestem szczupla pewnie dlatego. W pracy bylam 8h a na drugi dzien urodzilam. Bylam bardzo aktywna, ciesze sie bo wydaje mi sie ze dzieki temu mialam lzejszy porod. Najgirsze skurcze rozwierajace i bole krzyzowe, ostatnia faza porodu 20 min i bez wysilku.
Megalove oby @ nie pryszla, a to byly zachcianki ciaziwe.
Ja mam mdlosci niestety to jeden z objawow zblizajacej sie @

Do góry