Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Agga musisz dosc gleboko wsadzic palucha, taka prawda. Chociaz wiecie co najlepiej pomaga? Seks dla przyjemnosci bez myslenia kiedy. Kurde teorie znam, ale jak sie dostosowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie w ciazy w ogole piersi nie bolaly w zasadzie nic mi niebylo. Z 2 razy wymiotowalam ale to wszystko. Licze na powtorke
Kochana, normalnie jak czytam co napisałaś to nadzieja u mnie wzrasta. Jutro powinnam dostać okres, ale piersi też w ogóle nie bolą. Tyle, że brzuch ciągnie. No i te nudności. Ale stawiam na @ tak czy siak.Mnie w ciazy w ogole piersi nie bolaly w zasadzie nic mi niebylo. Z 2 razy wymiotowalam ale to wszystko. Licze na powtorke
Ja ostatnio miewam seks dla przyjemnosci akurat tylko w dni nieplodne. Nakrecam sie jak jakis fuhrer. W dni plodne zeby sie wyluzowac potrzebuje odrobiny whisky i jakiegos wyjaktowo glupiego filmu.Agga musisz dosc gleboko wsadzic palucha, taka prawda. Chociaz wiecie co najlepiej pomaga? Seks dla przyjemnosci bez myslenia kiedy. Kurde teorie znam, ale jak sie dostosowac
U mnie w obydwu ciążach w zasadzie tak samo. Miewałam mdłości, ale w sumie nie większe niż np. ostatnio przed @, czyli znośne. Piersi czułam, były wrażliwsze na dotyk, ale bólem bym tego nie nazwała. W pierwszej ciąży pracowałam do końca w super formie. Brzuszek klasycznie ciążowy wyskoczył mi dopiero pod koniec 7 miesiąca. Zapinkalałam jak mały samochodzik i bardzo mi z tym dobrze było. W drugiej, rok potem, wiadomo, już było gorzej i ostatnie miesiące faktycznie na L4 musiałam spędzić, bo ledwo chodziłam .Mnie w ciazy w ogole piersi nie bolaly w zasadzie nic mi niebylo. Z 2 razy wymiotowalam ale to wszystko. Licze na powtorke
Oj oby. Jadę za chwilę po ten sok pomidorowy bo umre bez niego.U mnie w obydwu ciążach w zasadzie tak samo. Miewałam mdłości, ale w sumie nie większe niż np. ostatnio przed @, czyli znośne. Piersi czułam, były wrażliwsze na dotyk, ale bólem bym tego nie nazwała. W pierwszej ciąży pracowałam do końca w super formie. Brzuszek klasycznie ciążowy wyskoczył mi dopiero pod koniec 7 miesiąca. Zapinkalałam jak mały samochodzik i bardzo mi z tym dobrze było. W drugiej, rok potem, wiadomo, już było gorzej i ostatnie miesiące faktycznie na L4 musiałam spędzić, bo ledwo chodziłam .
Migdalove trzymam kciuki żeby @ nie przyszła przez najbliższe 8 miechów .
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie w obydwu ciążach w zasadzie tak samo. Miewałam mdłości, ale w sumie nie większe niż np. ostatnio przed @, czyli znośne. Piersi czułam, były wrażliwsze na dotyk, ale bólem bym tego nie nazwała. W pierwszej ciąży pracowałam do końca w super formie. Brzuszek klasycznie ciążowy wyskoczył mi dopiero pod koniec 7 miesiąca. Zapinkalałam jak mały samochodzik i bardzo mi z tym dobrze było. W drugiej, rok potem, wiadomo, już było gorzej i ostatnie miesiące faktycznie na L4 musiałam spędzić, bo ledwo chodziłam .
Migdalove trzymam kciuki żeby @ nie przyszła przez najbliższe 8 miechów .
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom