reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Nie operacje. Chodzilo mi o terminy porodu. Nie uda sie ani we wrzesniu ani w pazdzierniku a potem niewiem bo dowiem sie dopiero pp wizycie u gina.

dqpr3e5e7ell0w0u.png
Aha :) Inaczej zrozumiałam :) Głowa do góry, będzie dobrze :)

reklama
Hej dziewczynki, ja juz po pracy. Wykonczona jestem. W tym tygodniu 4 razy druga zmiana i jeszvze w sobote ide... dawno takiego.maratonu nie miałam :( dzisiaj test owu pokazal to samo co wczoraj, wiec czekam dalej :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

ja przy torbielu też miałam taką opcję brana pod uwagę nie zgodziłam się i poszłam do innego gina.jaki to rodzaj torbiela?

c55f0dw4ay49a7ki.png

Aaa i kupilam sobie dzisiaj ta slynna czarna maske na moje zaskorniki :D testowala.ktoras? Zaraz ide pod prysznic i naloze :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Własnie mam plan zrobić małą plantacje pomidorów. :D O ile pogoda będzie w miare na pomorzu. :D
Ja akurat kupuję 40kg na giełdzie [emoji23][emoji23] i siedzę 3 dni w pomidorach :) Do niektórych daje świeżej bazylii jeszcze [emoji7]
Kochana zostaje listopad i grudzień. I wtedy już musi się udać! Trzymam za to kciuki. Że ta wredna torbiel musi być u Ciebie.. :(

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Do góry