reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Nie kazdy ma objawy owu. Sluz mozecie miec glebiej i tez tego nie wychwycicie. Jesli testy wychodza to trzeba dzialac.
Kobieta nieee ja szukam objawow ciazy i mam wszystkie lacznie z ruchami dziecka haha
dokładnie ja z tych co nigdy jakoś śluzu nie mają.tzn mają ale dosyć głęboko :)

c55f0dw4ay49a7ki.png

reklama
Na 10000% wyjdzie duża :)) Koniecznie daj znać jaki wynik :)

A ja się witam w 19dc :) Piersi mnie bolą od owu i ciągle czuję coś w podbrzuszu- jest i przechodzi i tak ciagle. Ale nie chce sobie wrkęcać że to to. Wyjdzie za kilka dni ;)

Ps. Może to kogoś zainteresuje- w Rossmannie ruszyła od dzisiaj nowa promo 2+2 :)
Idziemy równo. Mnie też wszystko ciągnie, kłuje i gniecie. Wiec obstawiam ciążę :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja z kaszlem i katarem. Wczoraj pojechałam do pracy i doprawiłam się na przystanku autobusowym. Dziś już L4 dostałam, bo w nocy wymiotowałam przez kaszel. Wczoraj byłam u gina na monitoringu i był zaskoczony moimi pęcherzykami owulacyjnymi. Urosły i wczoraj w nocy lub dziś miałam mieć owulację. Nic nie wiem czy miałam, czy nie... Temperatura niemierzona, bo od początku cyklu nie mierzyłam. W sobotę miałam 37, a dziś mam 36,7. Rano miałam dreszcze i poty, nie wiem czy to przez przeziębienie. W czwartek powinnam na kolejny monitoring jechać. Co czujecie przy owulacji?
W tamtym cyklu czułam mega skurcz, później takie uczucie jakby mi ktoś coś w jajnik wbijał, a później chlusnelo ze mnie śluzem. W tym cyklu nie czułam nic oprócz delikatnego ucisku przez kilka godzin. Duzo kobiet w ogóle owu nie czuje ;)

W tamtym cyklu czułam mega skurcz, później takie uczucie jakby mi ktoś coś w jajnik wbijał, a później chlusnelo ze mnie śluzem. W tym cyklu nie czułam nic oprócz delikatnego ucisku przez kilka godzin. Duzo kobiet w ogóle owu nie czuje ;)

ja nic nie czuję. Tylko mam wysokie libido. Nie wiedziałabym, że ją w ogóle dostanę, gdyby nie gin. No chyba, że nie dostałam, bo pęcherzyk nie pękł?

Wiem, ze juz pytalam, ale wole zapytac jeszcze raz. Jak wyczuc palcem otwarosc szyjki? Mam albo jakies palce bez czucia albo juz nie wiem co. W tym miesiacu musi mi sie udac
Najlepiej sprawdzać przez cały cykl i wtedy masz porównanie jak się zmienia. Chociaż ja też nie umiem ocenić otwartości, może dlatego że po porodzie może być cały czas otwarta lekko. Ja patrzę tylko czy twarda czy miękka. Z wysokością tak samo, trzeba cały cykl sprawdzać i wtedy zobaczysz jak się zmienia u ciebie.

Ostatnia edycja:
ja nic nie czuję. Tylko mam wysokie libido. Nie wiedziałabym, że ją w ogóle dostanę, gdyby nie gin. No chyba, że nie dostałam, bo pęcherzyk nie pękł?
Nie mam pojęcia, co Ci poradzic. A kiedy następna wizyta u gina? Robisz też dodatkowo testu owu?

reklama
Do góry