reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
U nas był ten sam temat, bo mieszkanie kupione w czerwcu, odebrane w październiku i jak pojawił sie temat dziecka to było „po nowym roku”. I pod koniec grudnia zaczął sie znowu temat i moj stwierdził ze chciałby zeby wszystko było glancus cacus zrobione a potem starania. A mieszkanie prawie ze zrobione- takie drobne rzeczy tylko zostały. Powiedziałam mu tylko ze ciąża przecież trwa 9 miesięcy i w ten czas wszystko mozna zrobic... a poza tym (tutaj argument moj największy był ;p) ze nie wiadomo ile potrwają starani. Moze byc tak ze i za pol roku nic z tego nie bedzie. Tego nie wiemy a lata lecą i coraz ciężej bedzie ;p i ja tez nie chciałam zeby różnica wieku dzieci była taka bardzo duża. Moj syn ma juz skończone 3l i pamietam jak moj najmłodszy brat sie urodził i miedzy nim a mna było 12l różnicy. Traktowałam go bardziej jak mama niz siostra ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U nas wygląda to tak, że ja mam świeżą umowę, bo miesięczną a i zarobki mamy inne na papierku a inne "do ręki ". Plus nie mamy wkładu własnego całego i albo mój tata pożyczy albo zastawimy wkład własny na mieszkaniu dziadków, bo wtedy też mniejszy kredyt potrzebujemy. W praktyce wynajmujemy za 1500 a według banku ledwo nas stać na ratę 1100... :(

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

@Nafoxed też zamawiam z Gemini. Laktator, butelki , smoczki też tam będę zamawiać bo różnica w cenie świetna

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Hihi ja jak zajde i bede robic wyprawke, to pomimo ze w swojej aptece wszystko mam taniej, to i tak bede kupowac z Gemini, bo tam na prawde jest najtaniej.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej wam wszystkim! U mnie 28dc. Póki co na @ cisza. Kurcze gdyby mój tato nie zapomniał kluczy do domu to chyba bym spała do 11... Chyba za długo śpię. Zaraz mój kochany przyjedzie na przerwę, no i dostałam zakaz samemu jechać na badania krwi bo ogólnie to po pobraniu potrafię zemdleć więc będzie załatwiał wolne na dniach by jechać na te badania.
A sny mam tak głupie, dziwne a zarazem takie realne, że jestem przerażona. [emoji44]

Hej wam wszystkim! U mnie 28dc. Póki co na @ cisza. Kurcze gdyby mój tato nie zapomniał kluczy do domu to chyba bym spała do 11... Chyba za długo śpię. Zaraz mój kochany przyjedzie na przerwę, no i dostałam zakaz samemu jechać na badania krwi bo ogólnie to po pobraniu potrafię zemdleć więc będzie załatwiał wolne na dniach by jechać na te badania.
A sny mam tak głupie, dziwne a zarazem takie realne, że jestem przerażona. [emoji44]

Trzymam kciuki za wyniki ;)
Dobry partner ⚘ od mojego to jak jechałam na badania to kazał mi godzine wcześniej jechać żeby mnie docucili jak będę musiała do pracy jechać [emoji23]

Witam się w 6 dc z drapaniem w gardle i strasznym katarem, jak ja tego nienawidzę:( tym bardziej przy dziecku, nie ma kiedy chorować. Leczę się imbirem, ostatnio mi super pomógł.

Hejka apropo rossmana próbowałys cie epic mama Coffee kawę

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja próbowałam w ciąży, kupiłam 2 saszetki i drugą wypiłam na siłę żeby się nie zmarnowało;) nie wiem dlaczego myślałam że to będzie smakować jak kawa;) a smakowało jak inka, bo to jest chyba jakiś napój zbożowy z tego co pamiętam.

Witam się w 6 dc z drapaniem w gardle i strasznym katarem, jak ja tego nienawidzę:( tym bardziej przy dziecku, nie ma kiedy chorować. Leczę się imbirem, ostatnio mi super pomógł.

Ja próbowałam w ciąży, kupiłam 2 saszetki i drugą wypiłam na siłę żeby się nie zmarnowało;) nie wiem dlaczego myślałam że to będzie smakować jak kawa;) a smakowało jak inka, bo to jest chyba jakiś napój zbożowy z tego co pamiętam.
Miód wielokwiatowy, pół cytryny i pare plasterków imbiru z przygotowaną wodą i pić ;) mnie wyciąga z przeziębienia w 2 dni .

reklama
to ja skorzystam z przepisu bo od wczoraj katar leci z nosa jak szalony, głowa mi pęka, więc spróbuje wszystkiego :) a mamy nie chorują ;)

Do góry