reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
A co tym razem promują w rossmanie?
Jest 2+2 na wszystko co naturalne. Jedzenie całe bio, wszystkie produkty bio- nawet cały hipp dla dzieci sie w to zalicza. Ja akurat uwielbiam ich mleka orkiszowe i ryżowe i one też sie zaliczaja. Albo wszelaki oleje, kremy, szampony. Podobno w sklepach sa oznaczone te produkty ale na stronie ich też mozna zobaczyc o ktore chodzi. :)

A na kiedy masz termin @? Bo ja chyba dobrze pamiętam, że poprzednie @ miałaś jakoś 21-22? Bo chyba tak jak ja albo coś około tego :)

Jest 2+2 na wszystko co naturalne. Jedzenie całe bio, wszystkie produkty bio- nawet cały hipp dla dzieci sie w to zalicza. Ja akurat uwielbiam ich mleka orkiszowe i ryżowe i one też sie zaliczaja. Albo wszelaki oleje, kremy, szampony. Podobno w sklepach sa oznaczone te produkty ale na stronie ich też mozna zobaczyc o ktore chodzi. :)

A na kiedy masz termin @? Bo ja chyba dobrze pamiętam, że poprzednie @ miałaś jakoś 21-22? Bo chyba tak jak ja albo coś około tego :)
Tak,ostatnia@ 21.12 . Wedlog cyklu 30dniowych następna 19.01.
Ale owulacje miałam w tym cyklu ok 10 dnia więc dużo wcześniej niż zawsze.

Tak,ostatnia@ 21.12 . Wedlog cyklu 30dniowych następna 19.01.
Ale owulacje miałam w tym cyklu ok 10 dnia więc dużo wcześniej niż zawsze.
To tak naprawdę już jutro, pojutrze mogłabyś testować :) Ja miałam owu dopiero 15dc ;( Więc późnooo. Ja testować będę dopiero w przyszłym tygodniu jakoś środa :p Jak wytrzymam ;p

Ja właśnie lece na zakupy. Do sh poszukać tego stroju na karnawał i potem do większego centrum i do rossmanna oczywiscie zajdę ;p
U mnie rossmann już pusty prawie :o szał jakiś na te naturalne ;).
Dziewczyny może mi coś doradzicie bo ja już nie mam mocy. Mąż stwierdził, że zawieszamy starania do czasu jak dostaniemy pozytywna decyzję kredytu na dom... a papiery składamy do końca tego miesiąca więc decyzja pod koniec lutego ;(. Nie wiem już jakimi argumentami w nieho rzucać by zmienił decyzje :(

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Hmm, ja czekam cierpliwie na rozwój sytuacji. Wytrzymam z testami do dnia terminu@. Mój M mówi że ze mnie to taka "ostoja spokoju." :)
I tobie życzę cierpliwości.

Dziewczyny może mi coś doradzicie bo ja już nie mam mocy. Mąż stwierdził, że zawieszamy starania do czasu jak dostaniemy pozytywna decyzję kredytu na dom... a papiery składamy do końca tego miesiąca więc decyzja pod koniec lutego ;(. Nie wiem już jakimi argumentami w nieho rzucać by zmienił decyzje :(

Powiedz mu ze po co wam dom jak nie będzie w nim słychać tupotu małych stópek.
Zresztą kolejnym argumentem za jest to że jak człowiek musi to działa szybciej i lepiej. Więc jak będziesz w ciąży to wszystko pójdzie z górki ;)

reklama

:-D:-D:-D albo szantaż...
Albo sex produktywny,albo brak sexu:p

Do góry