EklerkaDaria
Fanka BB :)
I witam nowe staraczki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam tak samo ale z nimi to tak jest, mnie w pierwszym terminie nie dopuściła bo źle kropki były i przecinki a piereszy rozdział jej się nie podobał... powiedziała mi to tydzień przed terminem składania prac! A w grudniu był dobrze napisany... ewoluował w 6 miesięcy sam... jeeny trzymam kciuki, cieszę się że od września mam to za sobą [emoji26]
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Bo obie jestesmy '88Otoona wedlug mnie trzeba sie na prawde postarac zeby sie nie obronic. Aczkolwiek trzeba sie przygotowac.
Aggs na wlasnie w 2012 sie bronilam
Otoona wedlug mnie trzeba sie na prawde postarac zeby sie nie obronic. Aczkolwiek trzeba sie przygotowac.
Aggs na wlasnie w 2012 sie bronilam
Obronisz sie na spokojnie i tez bedziesz miala. I obys znalazla prace zgodna z Twoimi pasjami.Aggs ciesz się , że miałaś to szczęście. Ja czasami tyle się przez nią stresowałam i z bezsilności płakałam bo co nie zrobiłam było źle. Miałam nawet ochotę zostawić to w cholerę. Grunt, że już masz tytuł i święty spokój