reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Aggs, szkoda :(.

Migdalove ja za Ciebie zaciskam! Za mnie już nie ma sensu :p. Jak plamienie jest, to przy tym ogólnym samopoczuciu okresowym jakie mam pozamiatane ;). Poza tym test owulacyjny (to tak żeby nie złamać zasady nie robienia testów ciążowych przed terminem @, hahaha) z wymowną jedną kreską. Cóż. Teraz tylko żeby szybko się rozkręciło, żeby już zacząć nowy cykl :). Następnym razem!

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Akurat to te kciuki chodziło mi o dentyste. [emoji23] Ale wiadomo, za testy to ja non stop trzymam kciuki. :)

reklama
Piorunem ja też tak mam, że jak dobrze by było gdyby @ przyszła terminowo, to jej się nie spieszy, albo jest przed czasem. Jak mogłaby mi dać czas np. na test ciążowy, to jak w zegarku ;).

No niestety, nie można mieć wszystkiego, choć ja to jestem mega ździwiona bo zawsze mam 31 dni bez względu na wszystko. Raz mi się chyba coś w październiku zeszłego roku poprzestawiało, ale cykl miał i tak 31 dni. Teraz piję ten cały inofem, ale dopiero od początku miesiąca, więc nie sądzę żeby to miało jakiś wpływ ...

Migdalove, hahaha, no widzisz, monotematyczna jestem ;). Zdecydowanie większy dystans by mi się przydał.

Aggs dajemy sobie z mężem 4 cykle całkiem naturalne. Potem zaczniemy kombinować. Znaczy ja zacznę ;).

Migdalove, hahaha, no widzisz, monotematyczna jestem ;). Zdecydowanie większy dystans by mi się przydał.

Aggs dajemy sobie z mężem 4 cykle całkiem naturalne. Potem zaczniemy kombinować. Znaczy ja zacznę ;).

Trzymam kciuki, żeby nie było trzeba ;)

My od razu po poronieniu wyposazamy sie we wspomagacze ;) a co tam. Dostalam na 30 urodziny od kojego S najbardziej uroczy prezent na swiecie. Zegarek, ktory byl moim marzeniem w latach '90.

1515435327-650a4ba52136ff1a-aaaaaa.jpeg
1515435335-35b02889cbc945bf-aaaaaa.jpeg

To ten krem, o ktorym pisalam wczesniej. Mam nadzieje, ze pomoze.

Piorunem ja przed pierwsza ciaza pilam inofolic to prawie to samo. Faktycznie cykl na poczatku wariowal raz 25 raz 35 az w koncu po pol roku stanelo na 30.

Piorunem, dzięki, po cichu też na to liczę ;).

Aggs ooo, dzięki! Poszperam w necie :). A jaki zegarek? Pochwal się :)!

Kasienka3d jeszcze nie pisałam, że strasznie się cieszę, że wszystko z torbielą ok :D. Wspaniała wiadomość!

Zosia - gratuluję, możesz świętować :)

Mnie też dentysta czeka. Nie lubię tego, ale już tak mocno nie przeżywam wizyt, po tym jak w drugiej ciąży na żywca miałam kanałówkę robioną.

reklama
Leze sobie bo juz dzis nie moge i czuje jak mi ten bol z krzyza promieniuje do prawej nogi, czy na lewym boku czy na prawym, czy na brzuchu ,cY plecach wiec nie jest urojony.

I przypomnialy mi sie moje bole porodowe... i jebutny ból prawej ogi ale to jakby mi ja wyrywali. I to jest taki bol tylko ze duuuuzo słabszy.

No dobra. Pewnie sobie wkrecam.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Do góry