Ja wlasnie tez nie umiem sie wyluzowac... raz mi sie udalo, to poronilam. Mam nadzieje, ze uda sie z tym kremem, lubrykantem i suplementami. Za Ciebie tez trzymam kciuki. Ale wyluzowac troche by pasowalo, bo przy stresie to sie nie da zajscAggs dzięki, poszukam !
Gośka witaj ! Ja też z tych niecierpliwych, niespokojnych i zdecydowanie niewyluzowanych w kwestiach zaciążania jestem. Jak o córkę się 7 cykli staraliśmy to po ścianach już chodziłam z żalu, że się nie udaje. Do końca nie udało mi się "wyluzować" . W 7 cyklu, jak się udało to (co się potem okazało) co godzina do kibelka latałam sprawdzać, czy okresu nie dostałam i za każdym razem serce miałam w gardle. Mój biedny mąż już ledwo ze mną fazy lutealne przeżywał . Teraz niby miało być na pełnym luzie, a już czuję, że będzie podobnie .
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
A nie mozesz zrobic tam? To chyba nie powinno duzo kosztowac?No pięknie, a mi ginekolog kazała zrobić jeszcze progesteron w 21 dniu cyklu i już drugi miesiąc dupa ;( ostatnio 21 dzień wypadał mi w sylwestra, a do tego była to niedziela, a teraz okres mi się o 3 dni wcześniej przesunął i będziemy akurat we Włoszech, a miałam idealnie wyliczone, że w pierwszy dzień po powrocie muszę zrobić ehh ...
piorunem
Fanka BB :)
A nie mozesz zrobic tam? To chyba nie powinno duzo kosztowac?
Hmm w sumie może i bym mogła, ale nigdy się tym nie interesowałam. Może zobaczę...
Tak przynajmniej nie stracisz kolejnego cykluHmm w sumie może i bym mogła, ale nigdy się tym nie interesowałam. Może zobaczę...
A ja dostalam @ dzien przed terminem ;(Dzisiaj już myślałam, że dostanę @ ale cisza już tak od południa... @-Aia- pozostaje trzymać za siebie nawzajem kciuki.
piorunem
Fanka BB :)
Tak przynajmniej nie stracisz kolejnego cyklu
No tak. Tylko nie wiem czy uda mi się to ogarnąć.
Pewnie w lutym, znając moje szczęście wypadnie znowu w niedzielę ;p od x lat mam cyle 31 dniowe, a teraz akurat jak potrzebuję zrobić badanie w konkretnym dniu i wychodzi idealnie to mi się coś zmieniło na 28 dni ...
Aggs, szkoda .
Migdalove ja za Ciebie zaciskam! Za mnie już nie ma sensu . Jak plamienie jest, to przy tym ogólnym samopoczuciu okresowym jakie mam pozamiatane . Poza tym test owulacyjny (to tak żeby nie złamać zasady nie robienia testów ciążowych przed terminem @, hahaha) z wymowną jedną kreską. Cóż. Teraz tylko żeby szybko się rozkręciło, żeby już zacząć nowy cykl . Następnym razem!
Migdalove ja za Ciebie zaciskam! Za mnie już nie ma sensu . Jak plamienie jest, to przy tym ogólnym samopoczuciu okresowym jakie mam pozamiatane . Poza tym test owulacyjny (to tak żeby nie złamać zasady nie robienia testów ciążowych przed terminem @, hahaha) z wymowną jedną kreską. Cóż. Teraz tylko żeby szybko się rozkręciło, żeby już zacząć nowy cykl . Następnym razem!
Piorunem ja też tak mam, że jak dobrze by było gdyby @ przyszła terminowo, to jej się nie spieszy, albo jest przed czasem. Jak mogłaby mi dać czas np. na test ciążowy, to jak w zegarku .
reklama