reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Aggs dzięki, poszukam :)!

Gośka witaj :)! Ja też z tych niecierpliwych, niespokojnych i zdecydowanie niewyluzowanych w kwestiach zaciążania jestem. Jak o córkę się 7 cykli staraliśmy to po ścianach już chodziłam z żalu, że się nie udaje. Do końca nie udało mi się "wyluzować" ;). W 7 cyklu, jak się udało to (co się potem okazało) co godzina do kibelka latałam sprawdzać, czy okresu nie dostałam i za każdym razem serce miałam w gardle. Mój biedny mąż już ledwo ze mną fazy lutealne przeżywał ;). Teraz niby miało być na pełnym luzie, a już czuję, że będzie podobnie :p.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wlasnie tez nie umiem sie wyluzowac... raz mi sie udalo, to poronilam. Mam nadzieje, ze uda sie z tym kremem, lubrykantem i suplementami. Za Ciebie tez trzymam kciuki. Ale wyluzowac troche by pasowalo, bo przy stresie to sie nie da zajsc :D

reklama
No pięknie, a mi ginekolog kazała zrobić jeszcze progesteron w 21 dniu cyklu i już drugi miesiąc dupa ;( ostatnio 21 dzień wypadał mi w sylwestra, a do tego była to niedziela, a teraz okres mi się o 3 dni wcześniej przesunął i będziemy akurat we Włoszech, a miałam idealnie wyliczone, że w pierwszy dzień po powrocie muszę zrobić ehh ...
A nie mozesz zrobic tam? To chyba nie powinno duzo kosztowac?

Tak przynajmniej nie stracisz kolejnego cyklu ;)

No tak. Tylko nie wiem czy uda mi się to ogarnąć.
Pewnie w lutym, znając moje szczęście wypadnie znowu w niedzielę ;p od x lat mam cyle 31 dniowe, a teraz akurat jak potrzebuję zrobić badanie w konkretnym dniu i wychodzi idealnie to mi się coś zmieniło na 28 dni ...

Aggs, szkoda :(.

Migdalove ja za Ciebie zaciskam! Za mnie już nie ma sensu :p. Jak plamienie jest, to przy tym ogólnym samopoczuciu okresowym jakie mam pozamiatane ;). Poza tym test owulacyjny (to tak żeby nie złamać zasady nie robienia testów ciążowych przed terminem @, hahaha) z wymowną jedną kreską. Cóż. Teraz tylko żeby szybko się rozkręciło, żeby już zacząć nowy cykl :). Następnym razem!

Piorunem ja też tak mam, że jak dobrze by było gdyby @ przyszła terminowo, to jej się nie spieszy, albo jest przed czasem. Jak mogłaby mi dać czas np. na test ciążowy, to jak w zegarku ;).

reklama
Do góry