reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Nie boli Cię to?
Nie boli póki nic tam nie wejdzie. ostatnio zaczęło tylko trochę puchnąć dziąsło więc robi się poważnie.
Musisz zapytac. Ja powiedzialam mojej dentystce, ze bede czula sie pewniej, jak mama bedzie ze mna. Nie tylko weszla do gabinetu, ale tez trzymala za reke. To bylo 10 lat temu, bylam wtedy w Twoim wieku ;)
Ja też byłam z mężem w gabinecie jak mu wyrywali zęba

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
To muszę koniecznie się zapytać, to by mi dużo dalo gdybym miała narzeczonego przy sobie. Dzięki dziewczyny za wsparcie. Ja doskonale rozumiem, że omijanie dentysty jest nierozsądne, ale fobia jest silniejsza ode mnie... Ale no cóż muszę się przełamać bo nici ze starań...

reklama
Hej wszystkim starającym :) jestem 3 dni przed okresem ale nie wytrzymałam dziś i ... co wy myślicie ? [emoji33]

1515424511-d83e441cbaf41dd2-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No kreska jest, super, gratuluję! :)

Nie boli póki nic tam nie wejdzie. ostatnio zaczęło tylko trochę puchnąć dziąsło więc robi się poważnie.

To muszę koniecznie się zapytać, to by mi dużo dalo gdybym miała narzeczonego przy sobie. Dzięki dziewczyny za wsparcie. Ja doskonale rozumiem, że omijanie dentysty jest nierozsądne, ale fobia jest silniejsza ode mnie... Ale no cóż muszę się przełamać bo nici ze starań...
Idz jak najszybciej w takim razie. Nie mysl, po protru idz. Narzeczonego bierz ze soba, nie wierze, zeby w takiej sytuacji dentysta odmowil mu bycia przy Tobie.

Migdalove mała pociecha, ale też mnie czeka dentysta. Mam dziurę między zębami, z którą muszę coś wreszcie zrobić, bo wszystko mi tam wchodzi i szału dostaję. Dodam, że boję się dentystów jak ognia...

Afganistan a jaki krem z progesteronem? Ja kiedyś, grubo przed pierwszą ciążą miewałam za niski (minimalnie ale jednak) progesteron w fazie lutealnej. Właśnie to sobie przypomniałam. Jak mi w tych 3-4 standardowych cyklach nie wyjdzie, to muszę pokombinować, bo może miewam zwyczajnie niedobry...Hmmm.

Tośka gratulacje :)!

Ja jutro mam termin @, a już dzisiaj się czuję jakbym miała okres i brązowe plamienie się zjawiło. No, ale pierwsze koty za płoty, choć trochę szkoda, że złotego strzału nie zaliczymy ;).

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

*Aggs, a nie Afganistan. Moja klawiatura za wszelką cenę próbuje być mądrzejsza ode mnie.

Haha ;)
Ja kupilam krem Kokoro na ebayu. Mial dobre opinie w internetach wiec postanowilam sprobowac. A lubrykantu tez uwywam.

Aggs dzięki, poszukam :)!

Gośka witaj :)! Ja też z tych niecierpliwych, niespokojnych i zdecydowanie niewyluzowanych w kwestiach zaciążania jestem. Jak o córkę się 7 cykli staraliśmy to po ścianach już chodziłam z żalu, że się nie udaje. Do końca nie udało mi się "wyluzować" ;). W 7 cyklu, jak się udało to (co się potem okazało) co godzina do kibelka latałam sprawdzać, czy okresu nie dostałam i za każdym razem serce miałam w gardle. Mój biedny mąż już ledwo ze mną fazy lutealne przeżywał ;). Teraz niby miało być na pełnym luzie, a już czuję, że będzie podobnie :p.

reklama
No pięknie, a mi ginekolog kazała zrobić jeszcze progesteron w 21 dniu cyklu i już drugi miesiąc dupa ;( ostatnio 21 dzień wypadał mi w sylwestra, a do tego była to niedziela, a teraz okres mi się o 3 dni wcześniej przesunął i będziemy akurat we Włoszech, a miałam idealnie wyliczone, że w pierwszy dzień po powrocie muszę zrobić ehh ...

Do góry