Musisz zapytac. Ja powiedzialam mojej dentystce, ze bede czula sie pewniej, jak mama bedzie ze mna. Nie tylko weszla do gabinetu, ale tez trzymala za reke. To bylo 10 lat temu, bylam wtedy w Twoim wiekuZawsze myślałam, że dentysta się nie zgodzi. Tyle że to będzie chirurgicznie usuwane, bo jest w tragicznym stanie, że wręcz nie ma zęba tylko dziura. :/
reklama
wisienka94
Fanka BB :)
Ja też byłam z mężem w gabinecie jak mu wyrywali zęba
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
zośkaTośka
Hej wszystkim starającym jestem 3 dni przed okresem ale nie wytrzymałam dziś i ... co wy myślicie ? [emoji33]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja polecam ten w aplikatorach- łatwiej zaaplikować. W DOZ są dostępne a ja przy pierwszych staraniach dostałam od ginekologa próbkę.
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
wisienka94
Piękna różowa kreseczka gratulujęHej wszystkim starającym jestem 3 dni przed okresem ale nie wytrzymałam dziś i ... co wy myślicie ? [emoji33]
Wyglada jak pozytyw gratuluje!Hej wszystkim starającym jestem 3 dni przed okresem ale nie wytrzymałam dziś i ... co wy myślicie ? [emoji33]
piorunem
Ja polecam ten w aplikatorach- łatwiej zaaplikować. W DOZ są dostępne a ja przy pierwszych staraniach dostałam od ginekologa próbkę.
Oby nie trzeba było nie używamy nic, na razie nie kupuję, ale warto zapamiętać w razie coś
Wiktorka88 O
A ja lubrykant kupie moze faktycznie warto sie wspomoc
Ostatnia edycja:
reklama
Pomaga. Ja zaszlam w ciaze z lubrykantem w pierwszym cyklu, ale poronilam. W tym miesiacu sie nie udalo, ale bede probowala dalej. Te lubrykanty sa szczegolnie pomocne, jeli ma sie za malo sluzu. Do tego przedluzaja troszke dlugosc zycia plemnikowJa polecam ten w aplikatorach- łatwiej zaaplikować. W DOZ są dostępne a ja przy pierwszych staraniach dostałam od ginekologa próbkę.