reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Zawsze myślałam, że dentysta się nie zgodzi. Tyle że to będzie chirurgicznie usuwane, bo jest w tragicznym stanie, że wręcz nie ma zęba tylko dziura. :/
Musisz zapytac. Ja powiedzialam mojej dentystce, ze bede czula sie pewniej, jak mama bedzie ze mna. Nie tylko weszla do gabinetu, ale tez trzymala za reke. To bylo 10 lat temu, bylam wtedy w Twoim wieku ;)

reklama
Hej wszystkim starającym :) jestem 3 dni przed okresem ale nie wytrzymałam dziś i ... co wy myślicie ? [emoji33]

1515424511-d83e441cbaf41dd2-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja polecam ten w aplikatorach- łatwiej zaaplikować. W DOZ są dostępne a ja przy pierwszych staraniach dostałam od ginekologa próbkę.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Oby nie trzeba było ;) nie używamy nic, na razie nie kupuję, ale warto zapamiętać w razie coś :p

Ja powiedzialam sobie, ze jesli nie uda mi sie w grudniu to od stycznia wprowadzam krem z progesteronem. Krem kupiony. Zobaczymy, czy sie uda.

reklama
Ja polecam ten w aplikatorach- łatwiej zaaplikować. W DOZ są dostępne a ja przy pierwszych staraniach dostałam od ginekologa próbkę.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Pomaga. Ja zaszlam w ciaze z lubrykantem w pierwszym cyklu, ale poronilam. W tym miesiacu sie nie udalo, ale bede probowala dalej. Te lubrykanty sa szczegolnie pomocne, jeli ma sie za malo sluzu. Do tego przedluzaja troszke dlugosc zycia plemnikow ;)

Do góry