nicola27
Fanka BB :)
Gratuluje
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
A to bedziesz robic swieze badania? Ja w lutym sobie skontroluje wyniki tsh.Przed wizytą u lekarza, czyli w listopadzie. Teraz mam wizytę za 3 tygodnie.
Tak, chociaż u mnie wynik z krwi sam nic nie da bo już tak bez euthyroxu mieściłam się w normach. Ciekawe co pokaże usg tarczycy.A to bedziesz robic swieze badania? Ja w lutym sobie skontroluje wyniki tsh.
BuuuuU mnie właśnie przyszła @. No nic witaj 5 cyklu ehhh.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
To daj znac po wizycieTak, chociaż u mnie wynik z krwi sam nic nie da bo już tak bez euthyroxu mieściłam się w normach. Ciekawe co pokaże usg tarczycy.
od 2 lat się nie zabezpieczamy.od września zaczęłam chodzić do lekarza żeby zacząć się czymś wspomagacTola a wy dlugo sie staraliscie?
Hej! Pewnie, podczytuj nas. Czekamy aż będziesz gotowa do dołączenia.Cześć dziewczyny. Przypadkiem trafiłam na ten wątek i pozwolicie że trochę was poobserwuje Jeszcze nie staramy się z mężem o dziecko ale zaczynamy powoli o nim myśleć widzę że jesteście bardzo aktywne i wymieniacie się doświadczeniami więc może coś z tego "łyknę" zanim zaczniemy starania o dzidzie.