1
174974
Gość
Przed wizytą u lekarza, czyli w listopadzie. Teraz mam wizytę za 3 tygodnie.A kiedy ostatnio badalas poziom tsh?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przed wizytą u lekarza, czyli w listopadzie. Teraz mam wizytę za 3 tygodnie.A kiedy ostatnio badalas poziom tsh?
No to skoro masz dwójkę dzieci to sobie sama na swoje pytanie odpowiedź czy to mogą być objawy ciąży [emoji14]17 lat temu też byłam pewna ze jest bezpiecznie i mam syna.
Między czasie miałam studniówkę
miałam w tym cyklu owulacje w 10dc.Ale ja się nie stresie,nie mam czym
Tylko ta owulacja w 10 dniu...
Ja mam w sygnaturze, ale jej nie widać w aplikacji, bo częściej korzystam z komputera. Www.tnij.at/starania2018Ja testuję tak jak Ty, ale wątpię czy doczekam . Czuję się mega okresowo.
A na marginesie, jak odszukać naszą tabelkę? Chciałam do niej zajrzeć z komputera i nie znalazłam... Będę wdzięczna za wskazówki .
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki wielkie! Z ciekawości jutro rano sprawdze temp ale i tak na 'poważnie' zacznę sprawdzać od następnego cykluTemperatura po owulacji wzrasta średnio o pół stopnia. Czasem trochę więcej, czasem trochę mniej. To bardzo jednostkowa sprawa. Żeby wiedzieć cokolwiek trzeba mierzyć temperaturę od pierwszego dnia cyklu. Ważna jest ta temperatura wyjściowa w 1 dc, bo ona nam powie o ile w fasie luealnej jest wyższa temperatura i czy może zwiastować ciążę. Tuż przed @ temperatura spada do wyjściowej. Temperaturę, żeby cokolwiek z niej odczytać trzeba mierzyć zawsze rano, przed wstaniem z łóżka, o tej samej porze, najlepiej w ustach, pochwie lub odbycie. U mnie np. podwyższona temperatura w dniu planowanej @ była pierwszym zwiastunem ciąży. W obu moich ciążach. Żadnych innych objawów nie miałam .
Ale! Prawda jest taka, że jeżeli masz temperaturę około 37 stopni utrzymującą się pod koniec cyklu można podejrzewać ciążę, ale dopiero jak minie termin @ nabiera ona faktycznego znaczenia .
no może tak byćczemu by nie?Witam dziewczyny.
Potrzebuje porady doświadczonych staraczek.
Otóż... Nie staram się specjalnie,ale też nie zabezpieczamy się tylko stosunek przerywany. Wiem czym to "grozi" i ok
Cykle mam 30dniowe i owu zawsze ok 16dnia. W tym cyklu było inaczej. Ostatnia@ 21.12 . Doświadczeni pewnością kochalismy się do końca do 8dnia przekonani o bezpiecznstwie,a 10dnia pojawił się ból jajników i plodny śluz...Pierwsza taka sytuacja.
A od trzech dni mam zawroty głowy,czasem mdłości. Wielkie i bolesne cyrki(zwłaszcza wieczorem) i skurczowe pobolewania podbrzusza... Czy możliwe że to ciąża?