reklama
Kasienka3b
Fanka BB :)
Ja bylam u niego w 14dc to kazal od wtedy brac przez 10dni czyli do dzis.Moze kazal ci tez nasz doktorwk brac 2 dni po pozytywnym tescie owu przez 10 dni?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Nafoxed
Aktywna w BB
Ja to wiem,ale na wszystko raczej za wcześnie. To dopiero 18 dzień cyklu.
Bedziesz musiała niestety poczekać i wtedy dopiero sprawdzić. Ja miałam @22.12 wiec dzien po Tobie i mnie tez już korci zeby wiedzieć No ale niestety teraz nic nie wyjdzie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kasienka3b
My w tym roku Grecja a moze w przyszlym cos bardziej hot Daj znac co ciekawego znalazlas.Czesc moje sliczne panie, witam sie i znikam.walkowac po raz kolejny harrego pottera z synem. Jutro zaczynamy od nowa monotonie... tak ze milego wieczoru, calego tygodnia i duzo owocnych staran czekam na wasze pozytywne testy.
A ja sie biore za poszukiwania wakacji tegorocznych. Chcialam Dominikane albo Seszele ale na cala nasza 4 to wydatek nie na ten rok, moze w kolejnym. A w tym roku prawdopodobnie Fuertaventura i Portugalia.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny mam do Was takie pytanie- jak to jest z tą temperatura? Nigdy nie mierzyłam ale widze ze tutaj duża część z Was to sprawdza. Jaka powinna być temperatura po owu? I jak długo powinna sie utrzymywać i co oznaczać moze ciąże a co nie? Wiem że oczywiscie moze byc tak ze temperatura taka a ciąży nie ma ale z ciekawości pytam Chyba zacznę to monitorowac
Temperatura po owulacji wzrasta średnio o pół stopnia. Czasem trochę więcej, czasem trochę mniej. To bardzo jednostkowa sprawa. Żeby wiedzieć cokolwiek trzeba mierzyć temperaturę od pierwszego dnia cyklu. Ważna jest ta temperatura wyjściowa w 1 dc, bo ona nam powie o ile w fasie luealnej jest wyższa temperatura i czy może zwiastować ciążę. Tuż przed @ temperatura spada do wyjściowej. Temperaturę, żeby cokolwiek z niej odczytać trzeba mierzyć zawsze rano, przed wstaniem z łóżka, o tej samej porze, najlepiej w ustach, pochwie lub odbycie. U mnie np. podwyższona temperatura w dniu planowanej @ była pierwszym zwiastunem ciąży. W obu moich ciążach. Żadnych innych objawów nie miałam .
Ale! Prawda jest taka, że jeżeli masz temperaturę około 37 stopni utrzymującą się pod koniec cyklu można podejrzewać ciążę, ale dopiero jak minie termin @ nabiera ona faktycznego znaczenia .
Kasienka3b
A kiedy ostatnio badalas poziom tsh?Wiecie co, brzuch mnie tak naku... na @, że szok. Trzyma i nie puszcza. Na jedno jeśli nie jestem w ciąży to cieszyła bym się, że euthyrox naprawdę pomaga.
To to nawet nie możesz mieć objawów ciąży one się zaczynają jak się zarodek zagnieździ. Mi zaczął się zagnieżdżac 18dc. 21 DC test pozytywny. Cykl miał mieć 26dni. Objawy zaczęly się jakieś półtora tygodnia po terminie@. Z synem w ciąży objawy ciąży miałam od 28dc. Ale 18dc to za wcześnie na objawy ciąży. Podejrzewam że to u Ciebie stres.Ja to wiem,ale na wszystko raczej za wcześnie. To dopiero 18 dzień cyklu.
belle81
Bedziesz musiała niestety poczekać i wtedy dopiero sprawdzić. Ja miałam @22.12 wiec dzien po Tobie i mnie tez już korci zeby wiedzieć No ale niestety teraz nic nie wyjdzie
A masz jakieś objawy?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
belle81
Ale ja się nie stresie,nie mam czymTo to nawet nie możesz mieć objawów ciąży one się zaczynają jak się zarodek zagnieździ. Mi zaczął się zagnieżdżac 18dc. 21 DC test pozytywny. Cykl miał mieć 26dni. Objawy zaczęly się jakieś półtora tygodnia po terminie@. Z synem w ciąży objawy ciąży miałam od 28dc. Ale 18dc to za wcześnie na objawy ciąży. Podejrzewam że to u Ciebie stres.
Tylko ta owulacja w 10 dniu...
reklama