reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
My Grecje planujemy lub Kanary zobaczymy i jak zawsze przelom maja i czerwca.
Tola w wysokiej ciazy nie powinno sie latac przynajmniej mi lekarz nie pozwolil.
Ja jako pierwsza nie nakrecajaca sie zwariowalam. Brzuch boli jak na @ cycki dyze, siku co chwile i niby wiem, ze nie mozliwe bo owu nie bylo raczej, a test zrobilam. Owulacyjny oczywiscie bo innego nie mialam. I coz negatywny. Takze witam w gronie testujacych milion razy w miesiacu:p
Dziewczyny jak tu wyluzowac...

Tola w wysokiej ciazy nie powinno sie latac przynajmniej mi lekarz nie pozwolil.
Ja jako pierwsza nie nakrecajaca sie zwariowalam. Brzuch boli jak na @ cycki dyze, siku co chwile i niby wiem, ze nie mozliwe bo owu nie bylo raczej, a test zrobilam. Owulacyjny oczywiscie bo innego nie mialam. I coz negatywny. Takze witam w gronie testujacych milion razy w miesiacu:p
Jeszcze jak ciągle ktoś pyta kiedy będziemy w ciąży... Przerąbane mamy...

Kto w najbliższym czasie testuje? ;)
Ja planuje 10 stycznia ale nie wiem czy zdążę. ;)
Ja 31 stycznia hehhehe
A skad wiesz ze owu nie bylo? Moze jednak! :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Na te testy tyle kasy idzie że niedługo nie będzie Grecji czy Portugalii ;p Ale mam tak samo hahaha;p

Dziewczyny mam do Was takie pytanie- jak to jest z tą temperatura? Nigdy nie mierzyłam ale widze ze tutaj duża część z Was to sprawdza. Jaka powinna być temperatura po owu? I jak długo powinna sie utrzymywać i co oznaczać moze ciąże a co nie? Wiem że oczywiscie moze byc tak ze temperatura taka a ciąży nie ma ale z ciekawości pytam :) Chyba zacznę to monitorowac :)

Witam dziewczyny.
Potrzebuje porady doświadczonych staraczek.
Otóż... Nie staram się specjalnie,ale też nie zabezpieczamy się tylko stosunek przerywany. Wiem czym to "grozi" i ok ;)
Cykle mam 30dniowe i owu zawsze ok 16dnia. W tym cyklu było inaczej. Ostatnia@ 21.12 . Doświadczeni pewnością kochalismy się do końca do 8dnia przekonani o bezpiecznstwie,a 10dnia pojawił się ból jajników i plodny śluz...Pierwsza taka sytuacja.
A od trzech dni mam zawroty głowy,czasem mdłości. Wielkie i bolesne cyrki(zwłaszcza wieczorem) i skurczowe pobolewania podbrzusza... Czy możliwe że to ciąża?

Witam dziewczyny.
Potrzebuje porady doświadczonych staraczek.
Otóż... Nie staram się specjalnie,ale też nie zabezpieczamy się tylko stosunek przerywany. Wiem czym to "grozi" i ok ;)
Cykle mam 30dniowe i owu zawsze ok 16dnia. W tym cyklu było inaczej. Ostatnia@ 21.12 . Doświadczeni pewnością kochalismy się do końca do 8dnia przekonani o bezpiecznstwie,a 10dnia pojawił się ból jajników i plodny śluz...Pierwsza taka sytuacja.
A od trzech dni mam zawroty głowy,czasem mdłości. Wielkie i bolesne cyrki(zwłaszcza wieczorem) i skurczowe pobolewania podbrzusza... Czy możliwe że to ciąża?
Możliwe. Najlepiej zrobić test bądź betę z krwi :) bo nikt nie jest jasnowidzem :*

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Każdy lek może wywoływać zaparcia niestety. Mi na zaparcia pomaga kawa z mlekiem. ;) Dodam, że piję tylko rozpuszczalną.
No wlasnie nie kazdy. Bo biore leki na pcos i po nich zawsze mialam rozwolnienie a jak zaczelam lykac Duphaston to strasznie sie mencze. Jedyny plus tego taki ze dzis ostatnia tabletke wzielam wiec licze ze wsio wroci do normalnosci:)

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Do góry