reklama
1
174974
Gość
Wiecie co, brzuch mnie tak naku... na @, że szok. Trzyma i nie puszcza. Na jedno jeśli nie jestem w ciąży to cieszyła bym się, że euthyrox naprawdę pomaga.
Dagaa11
Fanka BB :)
My w zeszlym roku nie bylismy nigdzie, bo Michał akurat wtedy zmienil prace i nie mogl wziac urlopu, wiec teraz nawet ten Bałtyk mnie cieszy. Cokowiek, byleby tylko gdzies pojechaćJeśli chodzi o wakacje to na pewno morze :-) ale nie Bałtyk. Jeszcze nie trafiłam tam pogody. Szkoda mi pieniędzy. Zbieram cały rok żeby potem szurnać zagranicę
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też przerażala. Tym bardziej jak zobaczyłam reakcje rodziny. Ile łez wylałam zanim zaakceptowali mój wybór. Nigdy nie zalowalam i jest mi z Mężem super :-) rodzina pokochała go bo jest dobrym człowiekiem :-)Jak poznalam mojego to troche roznica wieku mnie przerazala, ale szybko minęło
Pewnie ze Bałtyk jest lepszy niż nic. Tam jest pięknie !My w zeszlym roku nie bylismy nigdzie, bo Michał akurat wtedy zmienil prace i nie mogl wziac urlopu, wiec teraz nawet ten Bałtyk mnie cieszy. Cokowiek, byleby tylko gdzies pojechać
1
174974
Gość
Co do wakacji to ja z Pomorza wyjechała bym w okolice Wielunia, tam chociaż można poczuć lato.
Nafoxed
Aktywna w BB
Mam tak samo! Planować bym już chciała na sierpień /wrzesień ... ale poźniej to nie bedzie tak super jak z takim wielkim brzuchem trzeba będzie jechac daleko ;pChoć tak sobie mysle, ze jak teraz uda.mi sie zaciazyc, to w sierpniu bede juz niezlym wielorybem i ciezko bedzie mi dojechac ze Śląska nad morze... no ale zaplanowac cos trzeba
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
My co roku jezdzimy w kilka miejsc, uwielbiam szukac okazji wakacyjnych, w zeszlym roku zaliczylismy Ibize i Corfu, wczesniej byla tez Barcelona i poludnie Hiszpanii, jezdzilismy tez na angielska Walie i Kornwalie (przepieknie jak w Hiszpanii tylko chlodniej), koncem zeszlego roku odwiedzilismy jeszcze Paryz i Disneyland, w miedzy czasie tez Polska i rodzina (i to jak na zlosc w Polsce wydalismy najwiecej pieniedzy). W tym wlasnie chcemy Fuerteventure i Portugalie i chcialam jeszcze greckie Zakintos ale to juz zobaczymy jak fundusze puszcza. A na kolejny rok zrezygnujemy z kilku wyjazdow na rzecz jednego jakiegos pieknego tropiku
Co do malzenstwa to moj zwiazek zbudowany zostal na przyjazni bo od tego sie zaczelo, znalismy sie z mezem jeszcze jako znajomi kiedy bylam w moim pierwszym powaznym zwiazku. Poprzedni zwiazek zakonczylam na tydzien przed zareczynami jak sie okazalo i wybralam przyjaciela. A teraz i tak roznie bywa. Jestesmy razem 10 lat i 9 po slubie i troche monotonia.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Co do malzenstwa to moj zwiazek zbudowany zostal na przyjazni bo od tego sie zaczelo, znalismy sie z mezem jeszcze jako znajomi kiedy bylam w moim pierwszym powaznym zwiazku. Poprzedni zwiazek zakonczylam na tydzien przed zareczynami jak sie okazalo i wybralam przyjaciela. A teraz i tak roznie bywa. Jestesmy razem 10 lat i 9 po slubie i troche monotonia.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
Dokladnie [emoji14] no wiec mamy o tyle dobrze, ze nie musimy niczego rezerwowac, bo to rodzina, wiec w razie czego po prostu nie pojedziemy.Mam tak samo! Planować bym już chciała na sierpień /wrzesień ... ale poźniej to nie bedzie tak super jak z takim wielkim brzuchem trzeba będzie jechac daleko ;p