reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Jeśli chodzi o wakacje to na pewno morze :-) ale nie Bałtyk. Jeszcze nie trafiłam tam pogody. Szkoda mi pieniędzy. Zbieram cały rok żeby potem szurnać zagranicę

reklama
Wiecie co, brzuch mnie tak naku... na @, że szok. Trzyma i nie puszcza. Na jedno jeśli nie jestem w ciąży to cieszyła bym się, że euthyrox naprawdę pomaga.

Jeśli chodzi o wakacje to na pewno morze :-) ale nie Bałtyk. Jeszcze nie trafiłam tam pogody. Szkoda mi pieniędzy. Zbieram cały rok żeby potem szurnać zagranicę
My w zeszlym roku nie bylismy nigdzie, bo Michał akurat wtedy zmienil prace i nie mogl wziac urlopu, wiec teraz nawet ten Bałtyk mnie cieszy. Cokowiek, byleby tylko gdzies pojechać :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak poznalam mojego to troche roznica wieku mnie przerazala, ale szybko minęło :)

Mnie też przerażala. Tym bardziej jak zobaczyłam reakcje rodziny. Ile łez wylałam zanim zaakceptowali mój wybór. Nigdy nie zalowalam i jest mi z Mężem super :-) rodzina pokochała go bo jest dobrym człowiekiem :-)

Choć tak sobie mysle, ze jak teraz uda.mi sie zaciazyc, to w sierpniu bede juz niezlym wielorybem i ciezko bedzie mi dojechac ze Śląska nad morze... no ale zaplanowac cos trzeba ;)

Choć tak sobie mysle, ze jak teraz uda.mi sie zaciazyc, to w sierpniu bede juz niezlym wielorybem i ciezko bedzie mi dojechac ze Śląska nad morze... no ale zaplanowac cos trzeba ;)

Mam tak samo! Planować bym już chciała na sierpień /wrzesień ... ale poźniej to nie bedzie tak super jak z takim wielkim brzuchem trzeba będzie jechac daleko ;p

My co roku jezdzimy w kilka miejsc, uwielbiam szukac okazji wakacyjnych, w zeszlym roku zaliczylismy Ibize i Corfu, wczesniej byla tez Barcelona i poludnie Hiszpanii, jezdzilismy tez na angielska Walie i Kornwalie (przepieknie jak w Hiszpanii tylko chlodniej), koncem zeszlego roku odwiedzilismy jeszcze Paryz i Disneyland, w miedzy czasie tez Polska i rodzina (i to jak na zlosc w Polsce wydalismy najwiecej pieniedzy). W tym wlasnie chcemy Fuerteventure i Portugalie i chcialam jeszcze greckie Zakintos ale to juz zobaczymy jak fundusze puszcza. A na kolejny rok zrezygnujemy z kilku wyjazdow na rzecz jednego jakiegos pieknego tropiku :)

Co do malzenstwa to moj zwiazek zbudowany zostal na przyjazni bo od tego sie zaczelo, znalismy sie z mezem jeszcze jako znajomi kiedy bylam w moim pierwszym powaznym zwiazku. Poprzedni zwiazek zakonczylam na tydzien przed zareczynami jak sie okazalo i wybralam przyjaciela. A teraz i tak roznie bywa. Jestesmy razem 10 lat i 9 po slubie i troche monotonia.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam tak samo! Planować bym już chciała na sierpień /wrzesień ... ale poźniej to nie bedzie tak super jak z takim wielkim brzuchem trzeba będzie jechac daleko ;p
Dokladnie [emoji14] no wiec mamy o tyle dobrze, ze nie musimy niczego rezerwowac, bo to rodzina, wiec w razie czego po prostu nie pojedziemy.

Do góry