1
174974
Gość
Dodam, że jeszcze my nie jesteśmy zwyczajnymi ludźmi i walczymy z wszelkimi tradycjami, że tak ma być a nie inaczej bo ktoś gdzieś tak powiedział. Dlatego się nie nudzimy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok=) teraz to chyba wszyscy z tym walcza=) ja w ciaze zaszlam zaraz na poczatku bycia razem, po miesiacu, i tez zaraz wszyscy .. kiedy sluub o boze, jak to dziecko bez slubu.. powiedzialsm ze slub bedzie jak bedr die mogls wodki n własnym weselu napic.. o mstko tylko do ognia dolozylam =DDodam, że jeszcze my nie jesteśmy zwyczajnymi ludźmi i walczymy z wszelkimi tradycjami, że tak ma być a nie inaczej bo ktoś gdzieś tak powiedział. Dlatego się nie nudzimy.
fajnie też mieliśmy wyjechać gdzieś dalej ale nie wiem czy jest sens za granicę w zaawansowanej ciąży..pozostaje jakieś polskie morze albo coś w ten deseńczekam na Was dziewczynki na wrześniowychza wszystkie trzymam kciuki.a jutro zrobię betęCzesc moje sliczne panie, witam sie i znikam.walkowac po raz kolejny harrego pottera z synem. Jutro zaczynamy od nowa monotonie... tak ze milego wieczoru, calego tygodnia i duzo owocnych staran czekam na wasze pozytywne testy.
A ja sie biore za poszukiwania wakacji tegorocznych. Chcialam Dominikane albo Seszele ale na cala nasza 4 to wydatek nie na ten rok, moze w kolejnym. A w tym roku prawdopodobnie Fuertaventura i Portugalia.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z moim.mam podobnie, u nas 7 lat roznocy wieku, alr ja tego nie czuje i on chyba tez. Jestem moim najlepszym przyjacielem i moge mu powiedziec o wszystkim. Moj poprzedni zwiazek z ojcem mojej corki byl.oparty na klamstwach i tajemnicach (ze strony bylego oczywiscie) i nie wyobrazam sobie takiego zycia na dluzsza mete. No ale dlatego to sie rozpadło.U nas im więcej wiemy o sobie tym jest ciekawej. Niespodzianki mamy w innych kategoriach życia. I uwierzcie, jest ciekawie.
Zazdroszcze zagranicznych wakacji. U nas niestety w tym roku za duzo wydatkow zwiazanych z domem i zmiana samochodu, wiec jedynie mozemy pozwolic sobie na tydzien nad.morzem u rodziny. Wiec jedynie kasa pojdzie na paliwo i jedzenie, pobyt mamy za darmo. Troche sie boje, bo to rodzina mojego i rozmawialam z nimi tylko raz. No ale moze bedzie fajnieCzesc moje sliczne panie, witam sie i znikam.walkowac po raz kolejny harrego pottera z synem. Jutro zaczynamy od nowa monotonie... tak ze milego wieczoru, calego tygodnia i duzo owocnych staran czekam na wasze pozytywne testy.
A ja sie biore za poszukiwania wakacji tegorocznych. Chcialam Dominikane albo Seszele ale na cala nasza 4 to wydatek nie na ten rok, moze w kolejnym. A w tym roku prawdopodobnie Fuertaventura i Portugalia.
My też w planach portugalia na ten rok. Chciałabym we wrzesniu ale jakby sie udało z dzieckiem to byłoby ciężko. Ale za to za tydzień lecimy do Oslo na weekend- loty dorwałam za 9zł w obie strony. Jestem już uzależniona i jak w miesiacu gdzies nie pojadę to jestem chora hahah ;p Na luty zaplanowany Izrael a w marcu pusto ... aż głupio ;p Będę musiała poszperać na stronie linii lotniczych. A co do Fuertaventura to uwielbiam Mieszkałam w Hiszpanii przez pół roku i bardzo mi się tam podoba i mogłabym tam zamieszkać na stałeCzesc moje sliczne panie, witam sie i znikam.walkowac po raz kolejny harrego pottera z synem. Jutro zaczynamy od nowa monotonie... tak ze milego wieczoru, calego tygodnia i duzo owocnych staran czekam na wasze pozytywne testy.
A u mnie 12 lat różnicy i jest super :-) nie czuje różnicy wieku. Zawsze kręcili mnie starsi faceci. Rówieśnicy wydawali się tacy niemadrzy i dzieciuchowaciJa z moim.mam podobnie, u nas 7 lat roznocy wieku, alr ja tego nie czuje i on chyba tez. Jestem moim najlepszym przyjacielem i moge mu powiedziec o wszystkim. Moj poprzedni zwiazek z ojcem mojej corki byl.oparty na klamstwach i tajemnicach (ze strony bylego oczywiscie) i nie wyobrazam sobie takiego zycia na dluzsza mete. No ale dlatego to sie rozpadło.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak poznalam mojego to troche roznica wieku mnie przerazala, ale szybko minęłoA u mnie 12 lat różnicy i jest super :-) nie czuje różnicy wieku. Zawsze kręcili mnie starsi faceci. Rówieśnicy wydawali się tacy niemadrzy i dzieciuchowaci