reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Dagaa witaj.[emoji5] natka teraz robię domowe labolatorium
Witaj :) ja zaopatrzyłam się w 30 testów owulacyjnych z allegro, termometr i zeszycik. Jak skończy się @, to zaczynam działać, bo dochodzę do wniosku, że chyba jednak nie znam swojego organiznu na tyle, ile mi się wydawało :(

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witaj :) ja zaopatrzyłam się w 30 testów owulacyjnych z allegro, termometr i zeszycik. Jak skończy się @, to zaczynam działać, bo dochodzę do wniosku, że chyba jednak nie znam swojego organiznu na tyle, ile mi się wydawało :(

Testy dosyć precyzyjnie mówią kiedy jest owu, kiedyś też mi się wydawalo, że już na pewno u mnie wystapila owu a testy stwierdzily to dopiero później i miały rację☺

Testy dosyć precyzyjnie mówią kiedy jest owu, kiedyś też mi się wydawalo, że już na pewno u mnie wystapila owu a testy stwierdzily to dopiero później i miały rację[emoji5]
Mam nadzieję, że się na nich nie zawiodę :) zastanawiam się tylko w jakich godzinach je wykonywać? Czytałam, że raczej w godzinach popołudniowych i o stałej porze. Ale z tym u mnie może być problem, bo różnie pracuję i jak akurat będe w pracy to nie dam rady testować [emoji21]

Mam nadzieję, że się na nich nie zawiodę :) zastanawiam się tylko w jakich godzinach je wykonywać? Czytałam, że raczej w godzinach popołudniowych i o stałej porze. Ale z tym u mnie może być problem, bo różnie pracuję i jak akurat będe w pracy to nie dam rady testować [emoji21]

Piszą, żeby niby nie z porannego moczu bo może dawać wynik fałszywie dodatni ale ja kiedyś robilam o różnych porach i zawsze wychodził mi tak samo. Teraz się trzymam i robię od rana zawsze

Piszą, żeby niby nie z porannego moczu bo może dawać wynik fałszywie dodatni ale ja kiedyś robilam o różnych porach i zawsze wychodził mi tak samo. Teraz się trzymam i robię od rana zawsze
Ja myśle, że będę robić miedzy 12-15, wtedy będę albo przed pracą, albo juź po :)

A teraz zbieram się do pracy, miłego dnia wszystkim [emoji11]

Hejo dziewczyny.
Witaj @Dagaa11 :D
Ale zescie nabazgraly od wczoraj:)
@Stokrotenka23 gratuluje pozytywnego testu owu:D
Ja jestem strasznie zalatana:( musze liste robic i wszystko szykowac..
Jutro wyjeżdżamy nad morze na weekend dlugi :D tylko szkoda ze pogoda kiepska:(
Jeszcze jutro o 16.30 obchodzimy 3 rocznice ślubu:D :D :D Boże jeszcze tyle lat udręki przede mną:p
Jak wam mija poranek?

Andżelika im dalej tym coraz lepiej☺ ja jeszcze nie czuje, że już tyle lat zlecialo☺ Gdzie jedziecie nad morze? Pogoda nie rozpieszcza ale przynajmniej trochę zmiana klimatu. My wyjeżdżamy 20☺

reklama
Andżelika, im małżeństwo trwa dłużej tym lepiej. Jak z winem. Im starsze tym smaczniejsze, zdecydowanie!! Wiem co mówię. Bardzo kocham męża. Dużo bardziej, szczerzej, prawdziwiej teraz niż w dniu ślubu. I stale ta bliskość rośnie w nas. Kryzysy i proza życia potrafi zabić i potrafi wzmocnić zwiazek o ile dwoje tego chce i nie szuka szczęścia tam gdzie go nie ma...no i stwierdziłam, że seks choć ważny w małżeństwie to powinien nie być naistotniejszy bo można się zawieść na sobie i na malzonku.
WSZYSTKIEGO DOBREGO I WIELU LAT WSPÓLNEGO DĄŻENIA DO CELU!!!

Do góry