reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Dagaa witaj.[emoji5] natka teraz robię domowe labolatorium
Witaj :) ja zaopatrzyłam się w 30 testów owulacyjnych z allegro, termometr i zeszycik. Jak skończy się @, to zaczynam działać, bo dochodzę do wniosku, że chyba jednak nie znam swojego organiznu na tyle, ile mi się wydawało :(

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witaj :) ja zaopatrzyłam się w 30 testów owulacyjnych z allegro, termometr i zeszycik. Jak skończy się @, to zaczynam działać, bo dochodzę do wniosku, że chyba jednak nie znam swojego organiznu na tyle, ile mi się wydawało :(

Testy dosyć precyzyjnie mówią kiedy jest owu, kiedyś też mi się wydawalo, że już na pewno u mnie wystapila owu a testy stwierdzily to dopiero później i miały rację☺

Testy dosyć precyzyjnie mówią kiedy jest owu, kiedyś też mi się wydawalo, że już na pewno u mnie wystapila owu a testy stwierdzily to dopiero później i miały rację[emoji5]
Mam nadzieję, że się na nich nie zawiodę :) zastanawiam się tylko w jakich godzinach je wykonywać? Czytałam, że raczej w godzinach popołudniowych i o stałej porze. Ale z tym u mnie może być problem, bo różnie pracuję i jak akurat będe w pracy to nie dam rady testować [emoji21]

Mam nadzieję, że się na nich nie zawiodę :) zastanawiam się tylko w jakich godzinach je wykonywać? Czytałam, że raczej w godzinach popołudniowych i o stałej porze. Ale z tym u mnie może być problem, bo różnie pracuję i jak akurat będe w pracy to nie dam rady testować [emoji21]

Piszą, żeby niby nie z porannego moczu bo może dawać wynik fałszywie dodatni ale ja kiedyś robilam o różnych porach i zawsze wychodził mi tak samo. Teraz się trzymam i robię od rana zawsze

Piszą, żeby niby nie z porannego moczu bo może dawać wynik fałszywie dodatni ale ja kiedyś robilam o różnych porach i zawsze wychodził mi tak samo. Teraz się trzymam i robię od rana zawsze
Ja myśle, że będę robić miedzy 12-15, wtedy będę albo przed pracą, albo juź po :)

A teraz zbieram się do pracy, miłego dnia wszystkim [emoji11]

Hejo dziewczyny.
Witaj @Dagaa11 :D
Ale zescie nabazgraly od wczoraj:)
@Stokrotenka23 gratuluje pozytywnego testu owu:D
Ja jestem strasznie zalatana:( musze liste robic i wszystko szykowac..
Jutro wyjeżdżamy nad morze na weekend dlugi :D tylko szkoda ze pogoda kiepska:(
Jeszcze jutro o 16.30 obchodzimy 3 rocznice ślubu:D :D :D Boże jeszcze tyle lat udręki przede mną:p
Jak wam mija poranek?

Andżelika im dalej tym coraz lepiej☺ ja jeszcze nie czuje, że już tyle lat zlecialo☺ Gdzie jedziecie nad morze? Pogoda nie rozpieszcza ale przynajmniej trochę zmiana klimatu. My wyjeżdżamy 20☺

reklama
Andżelika, im małżeństwo trwa dłużej tym lepiej. Jak z winem. Im starsze tym smaczniejsze, zdecydowanie!! Wiem co mówię. Bardzo kocham męża. Dużo bardziej, szczerzej, prawdziwiej teraz niż w dniu ślubu. I stale ta bliskość rośnie w nas. Kryzysy i proza życia potrafi zabić i potrafi wzmocnić zwiazek o ile dwoje tego chce i nie szuka szczęścia tam gdzie go nie ma...no i stwierdziłam, że seks choć ważny w małżeństwie to powinien nie być naistotniejszy bo można się zawieść na sobie i na malzonku.
WSZYSTKIEGO DOBREGO I WIELU LAT WSPÓLNEGO DĄŻENIA DO CELU!!!

Do góry