cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Dzien dobry dziewczyny. Witam w 3dc. Czy ja wspominalam.ze mam skapa pierwsza @? Zapomnijcie. Jednak sie rozkrecila ale to dobrze [emoji23] bo to znaczy ze moze az tak mnie nie pocharatali. Wogole nie wspominalam o tym ale ten zabieg byl jakos dziwnie inny. Wszystkie wczesniejsze mialam okolo 15 min a tu trwalo to godzine i bylo razem z intubacja, po obudzeniu nie moglam dojsc do siebie przez 3 h tylko zasypialam i tracilam kontakt, bylo.mi niedobrze i ogolnie zle a poprzednie zabiegi po obudzeniu smigalam niezle. Trzymajcie za mnie kciuki bo w przyszlym tyg mam wizyte w klinice po poronieniach i dowiem sie zapewne jakie badania moga mi zaoferowac.
Co do tesciowych-moja mieszka w Polsce i nie mam z nia zadnego kontaktu, 2 razy do roku dostaje ja do telefonu zeby zyczenia jej na swieta zlozyc. I taki uklad mi odpowiada [emoji23]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Co do tesciowych-moja mieszka w Polsce i nie mam z nia zadnego kontaktu, 2 razy do roku dostaje ja do telefonu zeby zyczenia jej na swieta zlozyc. I taki uklad mi odpowiada [emoji23]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom