reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

A dluga historia, bardzo prywatna, ale to co wydarzylo sie w moim zyciu czyni mnie lepszym terapeuta=) umiem o magac ludziom, ja to inna bajka=)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
"Dobry psycholog potrafi pomóc innym, ale nie sobie", "Szewc bez butów chodzi."
A dokładnie jesteś terapeutą czego? Bo też macie chyba różne specjallzacje?

reklama
Zawsze sądziłam, że to przybliża partnerów. Może byłam w błędzie.
Czasem nie mam sił do Niego. Z jednej strony Go kocham, z drugiej strasznie mnie wkurza. Wiele kłótni wychodzi o to, że według mnie jest niedojrzały. Od września mieszkamy w najętym mieszkaniu. Nie malował nawet ścian, o nic się nie martwił. Przeprowadzka, meble- nic. Jedynie przynosił moje rzeczy, które miałam u teściowej. Ciągle twierdzi, że przyjdzie czas na przyniesienie Jego rzeczy. Ile można? Myślałam, że się ogarnie trochę, ale widocznie się mylę.
Ty masz normalnego faceta- przynajmniej na usg chce z Tobą chodzić.
No u nas przeprowadzki inaczej wyglądały. On się wszystkim zajmował, nawet nie było mowy żebym ja coś nosiła.
Mówisz ciuchy u mamy, ma czas żeby je stamtąd wziąć.. może nie odciął pępowiny z mamuśka ? To chyba jest najgorsze...

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

No u nas przeprowadzki inaczej wyglądały. On się wszystkim zajmował, nawet nie było mowy żebym ja coś nosiła.
Mówisz ciuchy u mamy, ma czas żeby je stamtąd wziąć.. może nie odciął pępowiny z mamuśka ? To chyba jest najgorsze...

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
no właśnie nie odciał. Jego brat ma to samo, a ma już rodzinę. Teściowa dzwoni do obu synów, że mają przyjść na obiad. Tamtemu wmawiała, że Jego Żona nie potrafi gotować. Może mojemu też to robi... Według niej wszystkie prace w jej domu źle robiłam. Jego matka jest strasznie zaborcza.

no właśnie nie odciał. Jego brat ma to samo, a ma już rodzinę. Teściowa dzwoni do obu synów, że mają przyjść na obiad. Tamtemu wmawiała, że Jego Żona nie potrafi gotować. Może mojemu też to robi... Według niej wszystkie prace w jej domu źle robiłam. Jego matka jest strasznie zaborcza.
No takie matki są masakra. Moja teściowa niby ok. Ale swoje za pazurami ma... Ostatnio już z nią spięcie miałam.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Problemy z teściową znam. Ja wszystko robiłam źle z synkiem w jej mniemaniu. Źle go ubieralam itd. Co mały zaplakal latala na górę bo chyba myślała że mu krzywdę robię. Pewnego dnia zrobiłam jej awanturę i się skończyło.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

No Wodzisław Śląski na 4 mamy się czym chwalić. Cóż jak człowiek musi wyjść z domu to wychodzi.

Oo to witam sąsiadke, ja z Rybnika jestem :)
Dziewczyny juz mi.lepiej, wypilam wczoraj pol butelki wina, pozniej spontaniczny seks i juz humor.lepszy ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Problemy z teściową znam. Ja wszystko robiłam źle z synkiem w jej mniemaniu. Źle go ubieralam itd. Co mały zaplakal latala na górę bo chyba myślała że mu krzywdę robię. Pewnego dnia zrobiłam jej awanturę i się skończyło.

Ja syna chrzciłam po mszy. Nie jestem za męczeniem dziecka godzinę w kościele. I z Damianem podjęliśmy decyzję że drugie dziecko tez tak chrzcić będziemy. Po mszy. Jak na mnie naskoczyła... Ze jak po mszy , to tak jakbyśmy się z dzieckiem ukrywali.. nie k**** trzeba się pokazać specjalnie na mszy, pewnie jeszcze u niej w parafii żeby wszyscy sąsiedzi widzieli. Powiedziałam jej że to dziecko moje i Damiana i taką decyzję podjęliśmy. Tak samo dostaniemy dom od moich rodziców jak go wyremontują , tyle tylko że 50 km od Rzeszowa... To już znów nieee bo daleko bo... co z tego że 30 minut autem drogą expresowa.. chciała kredyt na malutkie mieszkanie z moim mężem brać. Powiedziałam ni ciuła... Nie będę się gnieść na 45 m z dwójką i kredytem jak bez kredytu mogę mieć don 240 m i 17 ar działki. Dobrze że mój Damian ma swój rozum i spokojnie ale dobitnie wytłumaczył swojej matce jaka i dlaczego taką decyzję podjęliśmy. I że to teraz my jesteśmy najbliższą dla siebie rodziną i to my sami będziemy decydować o swoim życiu. Jakby mi się zaczęła wtrącać w wychowanie dziecka bo to jej wnuk to chyba bym ją wywaliła ...

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ja syna chrzciłam po mszy. Nie jestem za męczeniem dziecka godzinę w kościele. I z Damianem podjęliśmy decyzję że drugie dziecko tez tak chrzcić będziemy. Po mszy. Jak na mnie naskoczyła... Ze jak po mszy , to tak jakbyśmy się z dzieckiem ukrywali.. nie k**** trzeba się pokazać specjalnie na mszy, pewnie jeszcze u niej w parafii żeby wszyscy sąsiedzi widzieli. Powiedziałam jej że to dziecko moje i Damiana i taką decyzję podjęliśmy. Tak samo dostaniemy dom od moich rodziców jak go wyremontują , tyle tylko że 50 km od Rzeszowa... To już znów nieee bo daleko bo... co z tego że 30 minut autem drogą expresowa.. chciała kredyt na malutkie mieszkanie z moim mężem brać. Powiedziałam ni ciuła... Nie będę się gnieść na 45 m z dwójką i kredytem jak bez kredytu mogę mieć don 240 m i 17 ar działki. Dobrze że mój Damian ma swój rozum i spokojnie ale dobitnie wytłumaczył swojej matce jaka i dlaczego taką decyzję podjęliśmy. I że to teraz my jesteśmy najbliższą dla siebie rodziną i to my sami będziemy decydować o swoim życiu. Jakby mi się zaczęła wtrącać w wychowanie dziecka bo to jej wnuk to chyba bym ją wywaliła ...

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Tez chrzcilam po.mszy i kolejne tez bede chrzcic po mszy :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Ja mam swoją cierpliwość (a jestem człowiekiem bardzo cierpliwym), która się już kończy. Boję się, że wparuję tam do niej i zrobię aferę. Boję się, że puszczą mi nerwy. Czy tym kobietom tak ciężko zrozumieć, że NIE mają się wtrącać do życia swoich dzieci?
I tak się później człowiek denerwuje...

Do góry