reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Ja bardzo źle znioslam stratę. Nie dość że w szpitalu źle mnie potraktowano to jeszcze ludzie jak palneli tekstem to robiło mi się przykro i chciało mi się płakać. To nie jest tak że ja już zapomniałam. Cały czas pamiętam o moim Aniołku. Za 6 dni tulila bym moje dziecko.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
To przykre:( Ale doczekasz sie dzidzi:*

dqpr3e5e7ell0w0u.png

reklama
Jotka, moja siostra robiła badania bo lekarz kazał jej zrobić bo rok sie starala o dziecko i nic, wiec zrobila i wyszlo jej ze ma bardzo podwyzszona prolaktyne, skierowal ja na badania dalsze do kliniki, powiedzial ze moze to byc guz ona sie przerazila, ale ja poczytalam o tym ze mozna to leczyc farmakologicznie, ale najpierw trzeba sprawdzic gdzie jest i czy jest

My właśnie skończyliśmy oglądać film Obdarowani, popłakałam się w paru momentach, i nie tylko ja, mój narzeczony również. Rzadko się zdarza by facet wzruszał się na filmach, ten film akurat go trochę ruszył. Jeśli nie oglądałyście tego filmu to polecam!

@Migdalove tak Kochana, kawa aktualna :) A film obczaję ;) Ja wczoraj płakałam jak oglądałam Australię. Nie wiem jakim cudem przeoczyłam ten film, bo on z 2008 roku. U mnie też 24 dc, owu miałam w Wigilię.

Mam typowy PMS, chyba pierwszy taki pełnoobjawowy po porodzie, na dobry tydzień przed terminem @ sie zaczal, tylko cycki pełne mleka nie bola :)
Coraz bardziej mam ochotę się w koncu zaczac starac, tym bardziej, ze sie przeprowadzamy, no ale znowu maz kreci nosem i pewnie bedziemy je odkladac, dlatego nie bede sie juz udzielac. Jak plany ulegna zmianie to sie odezwe ;)

Powodzenia dla wszystkich staraczek, obyscie szybko ujrzaly 2 krechy :)

@Migdalove jak cos to napisze na priv :) :*

Hej dziewczyny my właśnie wróciliśmy z imprezy karnawałowej z pracy męża. Mea zabawa!!! Iluzjonista, fajerwerki super ludzie :) ja na trzezwo bo prowadziłam. Teraz zmykamy spać bo nogi bolą od tańczenia :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Wisienka balanga do białego rana, ekstra :)!

A ja się witam w 24 dc. Czuję, że nie doczekam środowego testowania :/. Czuję się wybitnie okresowo. No, ale ostatecznie to dopiero początki, więc staram się nie popadać we frustrację, choć łatwo nie jest.

Migdalove kiedy testujesz ponownie?

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nigdy w takim stanie szwagierki nie widzialam:( Plakala,niechciala rozmawiac,pic ani jesc:(

dqpr3e5e7ell0w0u.png
Ja miałam podobnie. Płakałam całymi dniami, leżałam w łóżku i patrzyłam byle gdzie, szukałam odpowiedzi na pytanie jak to się stało. Przez 2 tygodnie nie chciałam się synem zajmować. Nie mogłam zrozumieć dlaczego on jest tego dziecka nie ma. Moja szwagierka była wtedy w ciąży, między naszymi dziećmi byłby miesiąc różnicy to dopiero potegowalo moje uczucia. Powiem Ci jedno czas leczy rany. Przyjdzie dzień że zacznie mowic,zacznie myśleć o staraniach I stanie na nogi. Teraz pozwólcie jej płakać, mówić, niech wyraża swoje emocje. Ona musi przejść żałobę.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry