reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
Czesc dziewczyny. U mnie 7dc dopiero... ogolnie od tygodnia nie umiem wyjsc z tego dolka. Caly czas sobie wmawiam, ze nie moze nie mam owulacji? Ale potem sobie mysle, jak kuźwa nie mam jak w lipcu udalo sie zajsc... jesli w styczniu sie nie uda, to w lutym porobie te badania, pojde tez na konsultacje do innego ginekologa i zobaczymy, moze cos sie wyjasni.
A co do weekendu, planow szczegolnych nie mam. Oboje mamy wolne, wiec jutro ogarne dom, a wieczorem mamy zaplanowany romantyczny wieczor hehe ;) w tym cyklu zaczne robic test owu chyba szybciej, od 10 dc, bo biore ten ovarin i moooze cos przyspieszy z owulacja? W ogole duzo opini w necie czytalam, ze skraca cykl. Mam nadzieje, ze z moich 33 dni zrobi sie chociaz 30...

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tak miałam kilka razy, że miałam wrażenie, że może ja nie mam tej owulacji. Później doszłam do wniosku, że to nie prawda bo we wrześniu badanie progesteronu wskazywało na przebytą owulacje a w listopadzie Pani ginekolog powiedziała mi, że pęcherzyk pięknie rośnie a testy owu zawsze mi wychodzą pozytywnie. Czasami mam doła, że może już nigdy nie zajdę bo coś ze mną jest nie tak. Lekarz jednak twierdzi, że to nie prawda skoro już dwa razy byłam w ciąży to jak najbardziej mogę być w kolejnej. Ja mam plan iść w marcu do gina i się skonsultować jeśli nie zaskoczę. Czasami mam też tak, że szukam chyba sama dziury w całym...

Dagaa trzymaj sie moze faktycznie idz na konlutacje do innego.
Ja mam @ dostac 12 nawet nie mam nadzieji bo owu chyba nie bylo w tym moesiacu.

reklama
Do góry