Ooooo dobrze wiedzieć, że jest ktoś z Gdańska [emoji4]Bardzo proszę o wpisanie mnie do tabelki - 26 lat, nast. @ 20.01, cs 8, dzieci jeszcze nie mam, Gdańsk
reklama
Nie mam teraz dostępu do komputera. Kochana mogłabyś mnie dopisac w wolnej chwili? [emoji4] bo z tego co wiedziałam to jeszcze mnie tam nie ma .Link do tabelki kochane - www.tnij.at/starania2018 zapiszcie sobie. Ja mam w sygnaturze ale wiele z was po prostu może tego nie widzieć.
Magda, l29, 2cs, @18.01, dzieci brak [emoji4]
Jotka_
Fanka BB :)
Ja mam kochana mega problemy =)Dzięki a mam pytanie czy któraś z was miała problemy z podwyższoną prolaktyną???
Link do tabelki kochane - www.tnij.at/starania2018 zapiszcie sobie. Ja mam w sygnaturze ale wiele z was po prostu może tego nie widzieć.
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Natyyy
Aktywna w BB
Ale naskrobałyście ale w końcu nadrobiłam.
Co do imion to mi dla dziewczynki podoba się: Alicja, Iga, Liliana a ostatnio wpadło mi w ucho Nela. A dla chłopca to Szymon, Mikołaj. Na razie jakoś specjalnie nie zastanawiałam się,które bym wybrała, ale mam nadzieję, że już niedługo będziemy z mężem wybierać imię dla naszego dzidziusia
A w planach weekendowych błogie lenistwo
Co do imion to mi dla dziewczynki podoba się: Alicja, Iga, Liliana a ostatnio wpadło mi w ucho Nela. A dla chłopca to Szymon, Mikołaj. Na razie jakoś specjalnie nie zastanawiałam się,które bym wybrała, ale mam nadzieję, że już niedługo będziemy z mężem wybierać imię dla naszego dzidziusia
A w planach weekendowych błogie lenistwo
Wiktorka88 O
Faktycznie o zachodzeniu w ciaze lepiej nie myslec,ale jak to zrobic?
Otoona ja tez czasami mam mysli ze juz sie nie uda. Mam corke o ktora sie staralismy kilka lat
Otoona ja tez czasami mam mysli ze juz sie nie uda. Mam corke o ktora sie staralismy kilka lat
Jotka_
Polecam Fernando. Wlasnie wrocilismy. Jest mega.. i my sie usmialismy i synu caly seans byl zaciekawiony =) dynamicznaco do moich planów to też idę do kina ale na jakąś bajkę bo z synem a wcześniej może basen albo kulki ma być aktywnie bez siedzenia w domu.brzuch mnie dziwnie boli nawet już bym zrobiła ta betę dla świętego spokoju u mnie kosztuje chyba w granicach 30zl a u Was?ale jutro przecież 6 przychodnie zamknięte.. co do prolaktyny nie pomogę nie znam się na normach itd sama jeśli okaże się że nie jestem w ciąży mam wielką mega lste badań które muszę ale to na początku cyklu i później pod koniec także zobaczymy
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
1
174974
Gość
TSH 40zł? :O Szok! Rozbój w bialy dzień... u mnie 16zł... Różnica kolosalna.ja parę lat temu 40zl płaciłam i TSH które często robię też 40zl.. Warszawa ...
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
kobieta90
no właśnie nie da się. No bo jak? Odciąć się? Przecież jeśli nam na czymś zależy to nie można przestać o tym myśleć.Faktycznie o zachodzeniu w ciaze lepiej nie myslec,ale jak to zrobic?
Jak z RTG klatki piersiowej podczas starań?
reklama
1
174974
Gość
A też jesteś z Gdańska? W ogóle fajnie, że też sporo jest z określonych regionów. Można się na kawkę umówić zawsze. Teraz z dziewczynami z Malborka i okolic jesteśmy umówione.Ooooo dobrze wiedzieć, że jest ktoś z Gdańska [emoji4]