reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Dzięki:) a mam pytanie czy któraś z was miała problemy z podwyższoną prolaktyną???
Ja mam kochana mega problemy =)
Link do tabelki kochane - www.tnij.at/starania2018 zapiszcie sobie. :) Ja mam w sygnaturze ale wiele z was po prostu może tego nie widzieć. :)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Ale naskrobałyście ale w końcu nadrobiłam.
Co do imion to mi dla dziewczynki podoba się: Alicja, Iga, Liliana a ostatnio wpadło mi w ucho Nela. A dla chłopca to Szymon, Mikołaj. Na razie jakoś specjalnie nie zastanawiałam się,które bym wybrała, ale mam nadzieję, że już niedługo będziemy z mężem wybierać imię dla naszego dzidziusia:)
A w planach weekendowych błogie lenistwo:D:p

Faktycznie o zachodzeniu w ciaze lepiej nie myslec,ale jak to zrobic?
Otoona ja tez czasami mam mysli ze juz sie nie uda. Mam corke o ktora sie staralismy kilka lat

co do moich planów to też idę do kina ale na jakąś bajkę bo z synem a wcześniej może basen albo kulki ma być aktywnie bez siedzenia w domu.brzuch mnie dziwnie boli nawet już bym zrobiła ta betę dla świętego spokoju u mnie kosztuje chyba w granicach 30zl a u Was?ale jutro przecież 6 przychodnie zamknięte.. co do prolaktyny nie pomogę nie znam się na normach itd sama jeśli okaże się że nie jestem w ciąży mam wielką mega lste badań które muszę ale to na początku cyklu i później pod koniec także zobaczymy

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Polecam Fernando. Wlasnie wrocilismy. Jest mega.. i my sie usmialismy i synu caly seans byl zaciekawiony =) dynamiczna

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Faktycznie o zachodzeniu w ciaze lepiej nie myslec,ale jak to zrobic?
Otoona ja tez czasami mam mysli ze juz sie nie uda. Mam corke o ktora sie staralismy kilka lat
no właśnie nie da się. No bo jak? Odciąć się? Przecież jeśli nam na czymś zależy to nie można przestać o tym myśleć.
Jak z RTG klatki piersiowej podczas starań?

reklama
Do góry