reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
Dzięki:) a mam pytanie czy któraś z was miała problemy z podwyższoną prolaktyną???
Ja mam kochana mega problemy =)
Link do tabelki kochane - www.tnij.at/starania2018 zapiszcie sobie. :) Ja mam w sygnaturze ale wiele z was po prostu może tego nie widzieć. :)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Ale naskrobałyście ale w końcu nadrobiłam.
Co do imion to mi dla dziewczynki podoba się: Alicja, Iga, Liliana a ostatnio wpadło mi w ucho Nela. A dla chłopca to Szymon, Mikołaj. Na razie jakoś specjalnie nie zastanawiałam się,które bym wybrała, ale mam nadzieję, że już niedługo będziemy z mężem wybierać imię dla naszego dzidziusia:)
A w planach weekendowych błogie lenistwo:D:p

Faktycznie o zachodzeniu w ciaze lepiej nie myslec,ale jak to zrobic?
Otoona ja tez czasami mam mysli ze juz sie nie uda. Mam corke o ktora sie staralismy kilka lat

co do moich planów to też idę do kina ale na jakąś bajkę bo z synem a wcześniej może basen albo kulki ma być aktywnie bez siedzenia w domu.brzuch mnie dziwnie boli nawet już bym zrobiła ta betę dla świętego spokoju u mnie kosztuje chyba w granicach 30zl a u Was?ale jutro przecież 6 przychodnie zamknięte.. co do prolaktyny nie pomogę nie znam się na normach itd sama jeśli okaże się że nie jestem w ciąży mam wielką mega lste badań które muszę ale to na początku cyklu i później pod koniec także zobaczymy

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Polecam Fernando. Wlasnie wrocilismy. Jest mega.. i my sie usmialismy i synu caly seans byl zaciekawiony =) dynamiczna

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Faktycznie o zachodzeniu w ciaze lepiej nie myslec,ale jak to zrobic?
Otoona ja tez czasami mam mysli ze juz sie nie uda. Mam corke o ktora sie staralismy kilka lat
no właśnie nie da się. No bo jak? Odciąć się? Przecież jeśli nam na czymś zależy to nie można przestać o tym myśleć.
Jak z RTG klatki piersiowej podczas starań?

reklama
Do góry