reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny. U mnie 7dc dopiero... ogolnie od tygodnia nie umiem wyjsc z tego dolka. Caly czas sobie wmawiam, ze nie moze nie mam owulacji? Ale potem sobie mysle, jak kuźwa nie mam jak w lipcu udalo sie zajsc... jesli w styczniu sie nie uda, to w lutym porobie te badania, pojde tez na konsultacje do innego ginekologa i zobaczymy, moze cos sie wyjasni.
A co do weekendu, planow szczegolnych nie mam. Oboje mamy wolne, wiec jutro ogarne dom, a wieczorem mamy zaplanowany romantyczny wieczor hehe w tym cyklu zaczne robic test owu chyba szybciej, od 10 dc, bo biore ten ovarin i moooze cos przyspieszy z owulacja? W ogole duzo opini w necie czytalam, ze skraca cykl. Mam nadzieje, ze z moich 33 dni zrobi sie chociaz 30...
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
A co do weekendu, planow szczegolnych nie mam. Oboje mamy wolne, wiec jutro ogarne dom, a wieczorem mamy zaplanowany romantyczny wieczor hehe w tym cyklu zaczne robic test owu chyba szybciej, od 10 dc, bo biore ten ovarin i moooze cos przyspieszy z owulacja? W ogole duzo opini w necie czytalam, ze skraca cykl. Mam nadzieje, ze z moich 33 dni zrobi sie chociaz 30...
1
174974
Gość
A może dopisać Cię do listy?Witam w 1dc zaczynam od nowa
1
174974
Gość
Trzymam mocno kciuki! <3witam wszystkie nowe i stare dziewczynyOtoona strasznie mi przykro z powodu straty.zrozumie tak naprawde tylko ten kto poronil.jakie plany weekendowe?czuje się dość dziwnie.. w tym cyklu miałam potwierdzona owulację na USG w tym dniu był ogień minęło niby od tego momentu tylko 8dni a ja czuję dziwne kłucia w jajnikach pobolewanie nabrzmiałe bolące cycki zawroty głowy albo już sobie coś uroilam albo sie może udało[emoji16][emoji16][emoji16][emoji41]
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas plany na weekend są edukacyjne. Nauka do egzaminów, no a wieczorami pewnie jakieś filmy.
1
174974
Gość
wiek, data nast. @, cykl starań, dzieci, imię, miasto.Chętnie, możesz mnie dopisać
co mam ci podać?
1
174974
Gość
1
174974
Gość
Kochana wysyłam Ci moc uścisków! Oby lekarz Ci pomógł byś mogła jak najszybciej zobaczyć te magiczne dwie kreseczki.Czesc dziewczyny. U mnie 7dc dopiero... ogolnie od tygodnia nie umiem wyjsc z tego dolka. Caly czas sobie wmawiam, ze nie moze nie mam owulacji? Ale potem sobie mysle, jak kuźwa nie mam jak w lipcu udalo sie zajsc... jesli w styczniu sie nie uda, to w lutym porobie te badania, pojde tez na konsultacje do innego ginekologa i zobaczymy, moze cos sie wyjasni.
reklama