reklama
tola_tola
Fanka BB :)
co do moich planów to też idę do kina ale na jakąś bajkę bo z synem a wcześniej może basen albo kulki ma być aktywnie bez siedzenia w domu.brzuch mnie dziwnie boli nawet już bym zrobiła ta betę dla świętego spokoju u mnie kosztuje chyba w granicach 30zl a u Was?ale jutro przecież 6 przychodnie zamknięte.. co do prolaktyny nie pomogę nie znam się na normach itd sama jeśli okaże się że nie jestem w ciąży mam wielką mega lste badań które muszę ale to na początku cyklu i później pod koniec także zobaczymy
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
U mnie 24zł badanie no i 2,50 pobranie krwi.co do moich planów to też idę do kina ale na jakąś bajkę bo z synem a wcześniej może basen albo kulki ma być aktywnie bez siedzenia w domu.brzuch mnie dziwnie boli nawet już bym zrobiła ta betę dla świętego spokoju u mnie kosztuje chyba w granicach 30zl a u Was?ale jutro przecież 6 przychodnie zamknięte.. co do prolaktyny nie pomogę nie znam się na normach itd sama jeśli okaże się że nie jestem w ciąży mam wielką mega lste badań które muszę ale to na początku cyklu i później pod koniec także zobaczymy
kobieta90
u nas w labolatorium ŚLA płaciłam chyba 18 zł za bHCG.co do moich planów to też idę do kina ale na jakąś bajkę bo z synem a wcześniej może basen albo kulki ma być aktywnie bez siedzenia w domu.brzuch mnie dziwnie boli nawet już bym zrobiła ta betę dla świętego spokoju u mnie kosztuje chyba w granicach 30zl a u Was?ale jutro przecież 6 przychodnie zamknięte.. co do prolaktyny nie pomogę nie znam się na normach itd sama jeśli okaże się że nie jestem w ciąży mam wielką mega lste badań które muszę ale to na początku cyklu i później pod koniec także zobaczymy
Aktywność przede wszystkim ja spędzę sobotę na sprzątaniu i przygotowywaniu się do pracy, a niedzielę spędzę aktywnie w łóżku to znaczy wygrzewam się i oglądam filmy, bo Mąż i tak w weekend w pracy.
reklama
tola_tola
a co ja skłoniło żeby zrobić te badania?jakieś objawy miała które ją zaniepokoiły?w poniedziałek jedzie do wrocławia do kliniki się zapisać na termin, chca jej zrobić tomograf i jakieś badania , na pewno dam znać