reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Staram się 4 cykl. W maju 2017 udało się za pierwszym razem ale niestety w czerwcu poronilam w 11 tc. Od września znów się staramy. Mam też synka 2,5 letniego który urodził się w urodziny męża :).

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej, przykro mi. Oby teraz udało się jak najszybciej i wszystko było w porządku :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kolejny cykl będzie 18 z kolei, więc skoro mamy 2018 to może akurat będzie to szczęśliwy cykl starań. :) Takie tam przemyślenia. Próbuję nie nakręcać się na ten cykl, powiem szczerze, jest ciężko. :D

Kolejny cykl będzie 18 z kolei, więc skoro mamy 2018 to może akurat będzie to szczęśliwy cykl starań. :) Takie tam przemyślenia. Próbuję nie nakręcać się na ten cykl, powiem szczerze, jest ciężko. :D
Znam to. Chociaż dziwne jestem spokojna.

Ojej, przykro mi. Oby teraz udało się jak najszybciej i wszystko było w porządku :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam cichą nadzieję że do lipca się uda. Ja zawsze zachodze w ciążę w pierwszej połowie roku. Wiadomo strach pewnie przez całą ciążę będzie mi towarzyszyć.

witam wszystkie nowe i stare dziewczyny:)Otoona strasznie mi przykro z powodu straty.zrozumie tak naprawde tylko ten kto poronil.jakie plany weekendowe?czuje się dość dziwnie.. w tym cyklu miałam potwierdzona owulację na USG w tym dniu był ogień minęło niby od tego momentu tylko 8dni a ja czuję dziwne kłucia w jajnikach pobolewanie nabrzmiałe bolące cycki zawroty głowy albo już sobie coś uroilam albo sie może udało[emoji16][emoji16][emoji16][emoji41]

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

To chyba powoli wszystkie sobie to zaczynamy wmawiać te objawy :p. Na weekend nie mam szczególnych planów bo mąż idzie do pracy :(. Pocieszam się jednak myślą, że na następny weekend idziemy na urodziny a 27 stycznia balujemy na rocznicy ślubu w lokalu ;). Obiecałam sobie, że się wytańczę za wszystkie czasy:). A Ty jakie plany na weekend :D?

reklama
Do góry