reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Staram się 4 cykl. W maju 2017 udało się za pierwszym razem ale niestety w czerwcu poronilam w 11 tc. Od września znów się staramy. Mam też synka 2,5 letniego który urodził się w urodziny męża :).

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ale ekstra prezent.. ja troche też z synkiem tak sie czuje bo oboje jestesmy z 22dnia miesiąca.

A bedzie ekstra jak drugie urodzi sie 22tez jak sie teraz udalo ... z synem zaszlam w cyklu od 18czerwca a teraz by bylo od 18grudnia wiec duze szanse sa

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
A może jednak ciagnie z innego powodu [emoji6]

Było by pięknie, aż za pięknie. ;) 24dc, 14dpo... Wczoraj robiłam test, jedna kreska. Może owulka była później. Nie wiem. Ale bardzo bym chciała 24 stycznia zobaczyć chociaż pęcherzyk na usg. Jeśli przyjdzie @ to przełożę wizytę.
@adiika Co tam u Ciebie? Kawka nadal aktualna?

Ja nawet niewiem jak ja pocieszyc:(

dqpr3e5e7ell0w0u.png
Kochana czasami wystarczy po prostu być. Może będzie chciała się wygadac, a czasami po prostu wyplakac . Tylko nie mów jej w obecnej chwili że będzie następne dziecko. Mnie tak ludzie pocieszali tydzień po stracie. Myślałam że ich po zabijam

Kochana czasami wystarczy po prostu być. Może będzie chciała się wygadac, a czasami po prostu wyplakac . Tylko nie mów jej w obecnej chwili że będzie następne dziecko. Mnie tak ludzie pocieszali tydzień po stracie. Myślałam że ich po zabijam

To ja od własnej matki usłyszałam, że przecież to dziecko nawet nie było (ciąża ektopowa rozwaliła mi jajowód). Dla mnie to i tak było dzieciątko i tak już pozostanie. Wtedy najbardziej potrzebowałam żeby ktoś mnie wysłuchał właśnie tak jak piszesz, nawet wysłuchał mój płacz. Ale żeby ktoś był... Ale w tym momencie rozumiał i wspierał mnie tylko mój przyjaciel, który aktualnie jest moim przyszłym mężem. No cóż tak miało być, ale ból w sercu pozostanie...

Ja bardzo źle znioslam stratę. Nie dość że w szpitalu źle mnie potraktowano to jeszcze ludzie jak palneli tekstem to robiło mi się przykro i chciało mi się płakać. To nie jest tak że ja już zapomniałam. Cały czas pamiętam o moim Aniołku. Za 6 dni tulila bym moje dziecko.

Powiem Ci że coś w tym jest. Miałam tak gdy staraliśmy się o synka. Przez 3 cykle ciągle się spinalam i wszystko było na nie. Gdy rozpoczęłam 4 cykl i totalnie się wyluzowalam to się udało. Plus pozytywne myślenie i efekt był.

Miałam to samo przy obu ciążach. Z synem 13cs dopiero zluzowany - zaskoczony. Teraz to samo w 3cs :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

To ja od własnej matki usłyszałam, że przecież to dziecko nawet nie było (ciąża ektopowa rozwaliła mi jajowód). Dla mnie to i tak było dzieciątko i tak już pozostanie. Wtedy najbardziej potrzebowałam żeby ktoś mnie wysłuchał właśnie tak jak piszesz, nawet wysłuchał mój płacz. Ale żeby ktoś był... Ale w tym momencie rozumiał i wspierał mnie tylko mój przyjaciel, który aktualnie jest moim przyszłym mężem. No cóż tak miało być, ale ból w sercu pozostanie...
Z moją matką darlam koty bo wcale nie rozumiała że mnie to boli, że tęsknię za tym dzieckiem. Ona uważała że już 2 tyg po stracie mam się wziąć w garść i juz. Ja najbardziej mogłam liczyć na przyjaciółkę i męża. Zresztą nawet teraz jak widzę jedną kreskę to wiem że mogę na nich liczyć jak mam doła. Moja mama uważa że za bardzo myślę o staraniach I tak to nigdy nie zajde. Która nie myśli ja się pytam ??? Chyba ta co wpadkę zaliczy ooo

reklama
Z moją matką darlam koty bo wcale nie rozumiała że mnie to boli, że tęsknię za tym dzieckiem. Ona uważała że już 2 tyg po stracie mam się wziąć w garść i juz. Ja najbardziej mogłam liczyć na przyjaciółkę i męża. Zresztą nawet teraz jak widzę jedną kreskę to wiem że mogę na nich liczyć jak mam doła. Moja mama uważa że za bardzo myślę o staraniach I tak to nigdy nie zajde. Która nie myśli ja się pytam ??? Chyba ta co wpadkę zaliczy ooo

Nie da się wcale nie myśleć. Jestem tego zdania, żeby więcej rozmawiać niż myśleć, wtedy bynajmniej ja czuję większy luz. A tak to w głowie sama presja.

Do góry