reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Witam się i ja :) wyspalam się jak niedźwiedź zimą, dopiero co się z łóżka zwleklam :D tak w ogóle, to od kiedy jesteśmy razem z moim M to to byl pierwszy Sylwester spedzony osobno, smutno trochę

reklama
Witam się i ja Noworocznie wczoraj sylwester z Picolo mimo to naprawdę udany dziś test znowu pokazał druga kreseczkę ale dalej słaba zaczynam się tym stresować czy to przypadkiem nie ciaza biochemiczna jeszcze kilka dni niepewności może jutro wybiorę się na betę a do tego czasu osiwieje :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Witam się i ja Noworocznie wczoraj sylwester z Picolo mimo to naprawdę udany dziś test znowu pokazał druga kreseczkę ale dalej słaba zaczynam się tym stresować czy to przypadkiem nie ciaza biochemiczna jeszcze kilka dni niepewności może jutro wybiorę się na betę a do tego czasu osiwieje :/

Poki nic nie wiadomo nie stresuj sie kochanaI nie mysl odrazu o najgorszym zrob kutro bede I bedziesz miala jasnosc sytuacji o ile sie nie myle to @leeleeth tez miala taka slabiutka kreseczke a wszystko u niej bylo dobrze ... glowa.do gory kochana trzymam.&&&&&

Moja słaba była jakoś tydzień :) a potem w końcu ujrzałam mocna :) spokojnie :)
Mogłaś mieć też mocz bardziej rozcieńczony czy coś.

ckai9jcgjazlduyd.png

Ja wiem ze wszystko zależy od testu i od stężenia moczu ale po dwóch stratach to jakoś ciężko myśleć pozytywnie

Wszystko napewno będzie w porzadku @Mamamia90 :) Nie ma innej możliwości :)
Ja się nie mogę doczekać rozpoczęcia naszych starań, teraz kiedy juz wszystko ustalone :)

Oglądam skoki, coś się nie mogą skończyć, a tylko dwóch ich zostało...

reklama
Do góry