reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

To i ja się przypomnę, bo tak piszę/nie piszę i pewnie nikt mnie nie zna :) lat 26, jestem z Podkarpacia, ostatnie kilka lat spedzilam w Krakowie, a teraz od jakiegoś czasu z powodu problemow zdrowotnych kursuje między Anglia a domem rodzinnym. Mieliśmy w Anglii trzepac hajsy, ale wyszlo jak wyszlo. Dzieci nie mamy, jeszcze :) poczatkiem stycznia ide na zabieg, a potem od marca zaczynamy konkretne starania, takie na fest :D juz sie nie mogę doczekac :D
A na ten Nowy Rok życzę wam wszystkim samych wspaniałości :)
Witamy :) ja tez z Podkarpacia :) wychowywałam się w Stalowej Woli, mieszkam od 13 lat w Rzeszowie, a za 4-5 lat przeprowadzka do Leżajska [emoji23]

ckai9jcgjazlduyd.png

reklama
Ja też z życzeniami! Oczywiście pozytywnych testów, ale też ogromu miłości w związkach i sukcesów zawodowych! Buziam wszystkie, ja dziś nie pije, to wypijcie za mnie ;)

Jednak jestem bardzo niecierpliwa, zrobiłam test. Wiem, że za szybko bo dopiero 9dpo, ale czułam, że musiałam. Negatywny na 100%. Kolejny zrobię dopiero w środę jak planowałam.

@KatiNails ja bliżej Jarosławia ;) muszę kiedyś wpaść do Ciebie na paznokcie :D
@Migdalove w środę i z pierwszego moczu, zawsze to pewniej ;)
Głowy do gory! I nas jest takie powiedzenie 'jaki Sylwester, taki cały przyszły rok' :)

To i ja się przypomnę, bo tak piszę/nie piszę i pewnie nikt mnie nie zna :) lat 26, jestem z Podkarpacia, ostatnie kilka lat spedzilam w Krakowie, a teraz od jakiegoś czasu z powodu problemow zdrowotnych kursuje między Anglia a domem rodzinnym. Mieliśmy w Anglii trzepac hajsy, ale wyszlo jak wyszlo. Dzieci nie mamy, jeszcze :) poczatkiem stycznia ide na zabieg, a potem od marca zaczynamy konkretne starania, takie na fest :D juz sie nie mogę doczekac :D
A na ten Nowy Rok życzę wam wszystkim samych wspaniałości :)
Ja też z Podkarpacia, ale bardziej na południe:) Kiedyś mieszkałam w Rzeszowie, prawie 7 lat:) Super Inka91 że się odezwałaś, ostatnio właśnie myślałam czy wszystko ok u Ciebie. Powodzenia w staraniach dla wszystkich i pięknych kreseczek w Nowym Roku:)

Zaczęły mi się nudności przedwczoraj.
Myślałam że przez stres przedślubny. Ale wczoraj pod koniec imprezy juz myślałam że nie wysiedze, a dziś cały dzień mnie mdli.. zaczyna się to co z Aleksem w ciąży [emoji24][emoji24][emoji24]

ckai9jcgjazlduyd.png

reklama
Do góry