Witamy ja tez z Podkarpacia wychowywałam się w Stalowej Woli, mieszkam od 13 lat w Rzeszowie, a za 4-5 lat przeprowadzka do Leżajska [emoji23]To i ja się przypomnę, bo tak piszę/nie piszę i pewnie nikt mnie nie zna lat 26, jestem z Podkarpacia, ostatnie kilka lat spedzilam w Krakowie, a teraz od jakiegoś czasu z powodu problemow zdrowotnych kursuje między Anglia a domem rodzinnym. Mieliśmy w Anglii trzepac hajsy, ale wyszlo jak wyszlo. Dzieci nie mamy, jeszcze poczatkiem stycznia ide na zabieg, a potem od marca zaczynamy konkretne starania, takie na fest juz sie nie mogę doczekac
A na ten Nowy Rok życzę wam wszystkim samych wspaniałości
reklama
D
Deleted member 178444
Gość
Ja też z życzeniami! Oczywiście pozytywnych testów, ale też ogromu miłości w związkach i sukcesów zawodowych! Buziam wszystkie, ja dziś nie pije, to wypijcie za mnie
1
174974
Gość
Jednak jestem bardzo niecierpliwa, zrobiłam test. Wiem, że za szybko bo dopiero 9dpo, ale czułam, że musiałam. Negatywny na 100%. Kolejny zrobię dopiero w środę jak planowałam.
wisienka94
Fanka BB :)
U mnie to samo!! HahaJednak jestem bardzo niecierpliwa, zrobiłam test. Wiem, że za szybko bo dopiero 9dpo, ale czułam, że musiałam. Negatywny na 100%. Kolejny zrobię dopiero w środę jak planowałam.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
@KatiNails ja bliżej Jarosławia muszę kiedyś wpaść do Ciebie na paznokcie
@Migdalove w środę i z pierwszego moczu, zawsze to pewniej
Głowy do gory! I nas jest takie powiedzenie 'jaki Sylwester, taki cały przyszły rok'
Głowy do gory! I nas jest takie powiedzenie 'jaki Sylwester, taki cały przyszły rok'
1
174974
Gość
No to u mnie będzie cały rok bałagan w głowie, będę się źle czuła i ogólnie nieciekawie. ;p@KatiNails ja bliżej Jarosławia muszę kiedyś wpaść do Ciebie na paznokcie
W to Jarosław a Leżajsk później to rzut beretem@KatiNails ja bliżej Jarosławia muszę kiedyś wpaść do Ciebie na paznokcie
Ja też z Podkarpacia, ale bardziej na południe Kiedyś mieszkałam w Rzeszowie, prawie 7 lat Super Inka91 że się odezwałaś, ostatnio właśnie myślałam czy wszystko ok u Ciebie. Powodzenia w staraniach dla wszystkich i pięknych kreseczek w Nowym RokuTo i ja się przypomnę, bo tak piszę/nie piszę i pewnie nikt mnie nie zna lat 26, jestem z Podkarpacia, ostatnie kilka lat spedzilam w Krakowie, a teraz od jakiegoś czasu z powodu problemow zdrowotnych kursuje między Anglia a domem rodzinnym. Mieliśmy w Anglii trzepac hajsy, ale wyszlo jak wyszlo. Dzieci nie mamy, jeszcze poczatkiem stycznia ide na zabieg, a potem od marca zaczynamy konkretne starania, takie na fest juz sie nie mogę doczekac
A na ten Nowy Rok życzę wam wszystkim samych wspaniałości
Zaczęły mi się nudności przedwczoraj.
Myślałam że przez stres przedślubny. Ale wczoraj pod koniec imprezy juz myślałam że nie wysiedze, a dziś cały dzień mnie mdli.. zaczyna się to co z Aleksem w ciąży [emoji24][emoji24][emoji24]
Myślałam że przez stres przedślubny. Ale wczoraj pod koniec imprezy juz myślałam że nie wysiedze, a dziś cały dzień mnie mdli.. zaczyna się to co z Aleksem w ciąży [emoji24][emoji24][emoji24]
reklama