reklama
Mamamia90
Fanka BB :)
Witam się i ja Noworocznie wczoraj sylwester z Picolo mimo to naprawdę udany dziś test znowu pokazał druga kreseczkę ale dalej słaba zaczynam się tym stresować czy to przypadkiem nie ciaza biochemiczna jeszcze kilka dni niepewności może jutro wybiorę się na betę a do tego czasu osiwieje :/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
AniaS35
Fanka BB :)
Poki nic nie wiadomo nie stresuj sie kochanaI nie mysl odrazu o najgorszym zrob kutro bede I bedziesz miala jasnosc sytuacji o ile sie nie myle to @leeleeth tez miala taka slabiutka kreseczke a wszystko u niej bylo dobrze ... glowa.do gory kochana trzymam.&&&&&Witam się i ja Noworocznie wczoraj sylwester z Picolo mimo to naprawdę udany dziś test znowu pokazał druga kreseczkę ale dalej słaba zaczynam się tym stresować czy to przypadkiem nie ciaza biochemiczna jeszcze kilka dni niepewności może jutro wybiorę się na betę a do tego czasu osiwieje :/
Moja słaba była jakoś tydzień a potem w końcu ujrzałam mocna spokojnieWitam się i ja Noworocznie wczoraj sylwester z Picolo mimo to naprawdę udany dziś test znowu pokazał druga kreseczkę ale dalej słaba zaczynam się tym stresować czy to przypadkiem nie ciaza biochemiczna jeszcze kilka dni niepewności może jutro wybiorę się na betę a do tego czasu osiwieje :/
Mogłaś mieć też mocz bardziej rozcieńczony czy coś.
Wszystko napewno będzie w porzadku @Mamamia90 Nie ma innej możliwości
Ja się nie mogę doczekać rozpoczęcia naszych starań, teraz kiedy juz wszystko ustalone
Oglądam skoki, coś się nie mogą skończyć, a tylko dwóch ich zostało...
Ja się nie mogę doczekać rozpoczęcia naszych starań, teraz kiedy juz wszystko ustalone
reklama
My oglądaliśmy 'Zaplątani'Wszystko napewno będzie w porzadku @Mamamia90 Nie ma innej możliwości