reklama
Agusia2402
Aktywna w BB
Ja testuję jeszcze raz pojutrze. Dziś testowałam i jest baaardzo bladziutka
Agusia2402
Aktywna w BB
Co prawda do @ mam jeszcze 6 dni ale nie wytrzymałam
AniaS35
Fanka BB :)
ja tak ok 19.01 będę testowac
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
To podobnie jak ja :-)
Agusia2402
Aktywna w BB
Narazie nie gratulujcie kochane, zobaczymy czy krechy będą bardziej widoczne pojutrze. Czy któraś też testuje 3-go?
reklama
1
174974
Gość
Witam i ja w nowym roku! [emoji322] My szybko poszliśmy spać, rano jechaliśmy po mojego tatę do pracy bo autobusy nie kursują z rana. Tak więc jak wróciliśmy to ja położyłam się z powrotem tak o 9 i do prawie 13 spałam... Na szybciutko przeczytałam, że któraś z was widziała bladziocha, a to @Agusia2402, pojutrze testujesz ponownie, czyli 3 stycznia to tak jak ja i @wisienka94. Mój wczorajszy test był negatywny ale to z wieczora i na dodatek był 9dpo. Dzisiaj mamy 10dpo, nie mogę się doczekać środy. Może jednak kupię jeszcze jeden test i w środę rano zrobię z moczu, a jak wyjdzie bladzioch to dopiero pójdę na krew. A jak będzie negatywny to poczekam do terminu @ i znowu zatestuje. Trzymam za wszystkie kciuki bardzo mocno.
A i dzisiaj na szybko wpisałam dwie dziewczyny w tabelkę, jakby któraś jeszcze chciała, a ja np pominęłam to napiszcie jeszcze raz mi, wybaczcie, jestem bardzo rozkojarzona ostatnio.
Wszystkiego dobrego w nowym roku! [emoji813]
A i dzisiaj na szybko wpisałam dwie dziewczyny w tabelkę, jakby któraś jeszcze chciała, a ja np pominęłam to napiszcie jeszcze raz mi, wybaczcie, jestem bardzo rozkojarzona ostatnio.
Wszystkiego dobrego w nowym roku! [emoji813]